Fosiller Evrimi Yalanlıyor: İlmi Mercek Sayı 77

PERCOPSIDAE

YAŞ: 50 milyon yıllık
DÖNEM: Eosen
BULUNDUĞU YER: Green River Oluşumu, Kemmerer, Wyoming, ABD

Percopsidae'ye ait sayısız fosil örneği vardır. Bu fosil kayıtları, söz konusu balıkların milyonlarca yıldır aynı özelliklerle var olduklarını, herhangi bir evrim sürecinden geçmediklerini göstermektedir.

CİĞERLİ BALIK

YAŞ:
350 milyon yıllık
DÖNEM: Devoniyen
BULUNDUĞU YER: Miguasha, Gaspesie, Kanada

Ciğerli balıkların günümüzdeki örnekleri çoğunlukla Afrika ve Güney Amerika'da yaşamaktadır. Bu balıklar, suların azaldığı dönemlerde, kendilerini çamura gömerek yaşamlarını devam ettirebilmektedir. Bilinen en eski ciğerli balık fosili Devo-niyen dönemine (417-354 milyon yıl) aittir. Resimde görülen fosil de aynı döneme aittir. Bundan 350 milyon yıl önce yaşayan ciğerli balıkların günümüzde yaşayanlardan hiçbir farkı yoktur. Yüz milyonlarca yıldır değişime uğramayan ciğerli balıklar, canlıların evrim geçirmediklerinin, yaratıldıklarının ispatlarından biridir.

ÇAM YAPRAĞI

YAŞ:
15 milyon yıllık
DÖNEM: Miosen
BULUNDUĞU YER: Stewart Valley, Nevada, ABD

Resimde görülen çam yaprağı fosili 15 milyon yaşındadır. 15 milyon yıl önceki çam yapraklarıyla günümüzdeki çam yaprakları tamamen aynıdır. Aradan geçen milyonlarca yıla rağmen, çam yapraklarında bir değişiklik olmaması, evrimin hiçbir zaman yaşanmadığını bir kez daha ispatlamaktadır.

Yaratılış Atlası İçin Ne Dediler?

Anne Marie Leendertse-Venekamp - Hollanda Kraliçesi Özel Kalemi


Hollanda, 3 Ocak 2007

Majesteleri Kraliçe adına, Sayın Harun Yahya’nın Yaratılış Atlası isimli ilgi çekici eserini gönderdiğiniz için teşekkür ederim

Bu nazik jestinizi çok takdirle karşıladık.

Saygılarımızla,

Anne Marie Leendertse-Venekamp

Majesteleri Hollanda Kraliçesi Özel Kalemi

Bu makale, İlmi Mercek Dergisi 77. sayı (Kasım 2010) 49. sayfada yayınlanmıştır.