Ebcedlerde Ahir Zaman

Ebcedlerde Ahir Zaman
ADNAN OKTAR: Nasr Suresi “Allah’ın dinine dalga dalga girdiklerini gördüğünde” yani insanların büyük parçalar halinde, büyük bölümler, gruplar halinde Allah’ın dinine, İslam ahlakına girdiklerini gördüğünde, “hemen Rabbini hamd ile tesbih et”, “Elhamdülillah” de diyor Cenab-ı Allah, Nasr Suresi 2 ve 3. ayetler. Ebcedi 2016. İnşaAllah. Çok az kalmış inşaAllah. “Elbette Rabbin sana razı olduğun nimeti verecek, böylece sen hoşnut kalacaksın” (Duha Suresi, 5) “Elbette Rabbin sana razı olduğun nimeti verecek” 2009. Bu yılı veriyor.

“Senin zikrini (şanını) yüceltmedik mi?” diyor Cenab-ı Allah, İnşirah Suresi 4. ayette. Ebcedi 2009. Muhammed Mehdi Muntazır (a.s.)’ın, değil mi, şu an şanı, zikri her yerde duyuluyor inşaAllah. Cenab-ı Allah “yüceltmedik mi?” diyor. Bakın işari manası Kuran’ın, 2009. Peygamberimiz (s.a.v.)’e bakan bir ayettir. Fakat ahir zaman işari manasına baktığımızda Hz. Mehdi (a.s.)’a baktığını görüyoruz, 2009 tarihini veriyor.

“Allah yazmıştır: “Andolsun Ben galip geleceğim ve elçilerim de”(Mücadele Suresi, 21). Tarih Miladi 2010 yılını veriyor, inşaAllah. Yusuf Suresi“Allah emrinde galip olandır” Yusuf Suresi 21. Miladi 2014 tarihini veriyor.“Ve hiç şüphesiz Bizim ordularımız, Allah’ın orduları, galip gelecek olan onlardır” (Saffet Suresi, 173), 1994 veriyor. “… şüphesiz Bizim ordularımız, Allah’ın orduları, galip gelecek olan onlardır.” Hz. Mehdi (a.s.) ve talebelerinin en yoğun olduğu tarihlere bakıyor inşaAllah.

Şeytandan Allah’a sığınırım, “Ağızlarıyla Allah’ın nurunu söndürmek istiyorlar, oysa kafirler istemese de, Allah Kendi nurunu tamamlamaktan başkasını istemiyor”. (Tevbe Suresi 32) “Ağızlarıyla Allah’ın nurunu söndürmek istiyorlar”, yani konuşarak, Darwinizm’i, materyalizmi anlatarak, “Allah Kendi nurunu tamamlamaktan başkasını istemiyor”. Yani İslam ahlakının bütün dünyaya hakim olmasından başkasını istemiyor. Hz. Mehdi (a.s.) devrine bakıyor, 2002. Ebcedi 2002’yi veriyor. (Sayın Adnan Oktar’ın 26 Ekim 2009 tarihinde Kral Karadeniz ve Adıyaman Asu TV’deki yayınlanan canlı röportajından)

Bu makale, İlmi Mercek Dergisi 75. sayı (Eylül 2010) 23. sayfada yayınlanmıştır.