İLMİ MERCEK DERGİSİ MAYIS 2010 BÜLTENİ


Değerli okuyucumuz,

İnsanın duyuları aracılığı ile algılayamadığı, geleceğe ve geçmişe dair olaylar anlamına gelen ‘gayb’ı, yalnızca üstün güç sahibi olan Allah bilir. Evrende ve diğer tüm alemlerde meydana gelen her olay, Allah’ın bilgisi dahilinde ve kontrolü altındadır. Ancak bazı çevrelerde gayb konusu yanlış anlaşılmaktadır. Yapılan açıklamalarda görülmektedir ki bu kişiler, Allah’ın Katında saklı olan gayb bilgisinin Allah tarafından dilediği elçilerine ve ilim sahibi kullarına bildirilebileceği konusunda yeterli bir bilgiye sahip değildirler. Oysa Kuran-ı Kerim’de bildirildiği üzere Rabbimiz Kendi Katında saklı tuttuğu bilgi ve gayb haberlerinden dilediği kadarını elçilerinden bazılarına açar.

İlmi Mercek derginiz Mayıs 2010 sayısında sizlere Allah Kullarından Dilediklerine Gayb Hakkında Bilgi Verir başlıklı kapak konusu ile bu önemli konuyu sizlere ulaştırıyor.

Evrimciler, rekonstrüksiyonlarda burun ve dudakların yapısı, saçların şekli, kaş biçimi ve kıllar gibi fosil izi bırakmayan özellikleri kasıtlı olarak evrimi destekleyici nitelikte şekillendirirler. Ortaya çıkardıkları hayali varlıkları, aileleriyle yürürken, avlanırken veya günlük hayatın başka bir kesitinde gösteren ayrıntılı resimler hazırlarlar. Oysa bu çizimler tamamen birer hayal ürünüdür ve hiçbir fosil karşılıkları yoktur ve evrimcilerin içine düştükleri çaresizliği göstermektedirler.
Darwinist yayınlar, yine büyük bir elbirliği içinde son günlerde oldukça ilginç görünümlü bir canlının resmini manşetten yayınladılar. Evrimcilerin ürettikleri hayali resimdeki bu garip canlı, tüm dünyaya bir anda “Üçüncü tür” olarak tanıtıldı. Gazeteler Darwinist iddiaları destekleme amaçlı başlıklar attılar, “Bilinmeyen bir insansı!”, “Büyük Keşif, Ne Neandertal Ne Homo sapiens”, “İnsanlık Tarihini Yeniden Yazacak Gelişme”... "TEK BİR SERÇE PARMAĞI FOSİLİ ÜZERİNDEN YAPTIKLARI SPEKÜLASYONLARLA KÜÇÜK DÜŞMEYİ GÖZE ALAN DARWİNİSTLER” ismini taşıyan makalemizde Darwinistlerin son çırpınışlarından biri ile ilgili gerçekleri okuyabilirsiniz.

Bu ay derginizle birlikte Harun Yahya müstear ismiyle eserlerini yayınlayan dünyaca ünlü yazarımız Sayın Adnan Oktar’ın kıymetli eserlerinden biri olan MUCİZELER ZİNCİRİ isimli kitabını da hediye olarak alabilirsiniz.

Sizlere ulaşacak olan diğer konu başlıklarımız ise şunlardır:


KAPAK KONUSU:

Allah Kullarından Dilediklerine Gayb Hakkında Bilgi Verir


İNSAN MUCİZESİ:

Her İnsanın Sesi Neden Farklıdır?

İMAN HAKİKATLERİ:

İnsanın Bir Damlasını Oluşturamadığı Nimet: SU

İNSAN VÜCUDU:

RNA Yaratılış Gerçeğini Gözler Önüne Seriyor

İNCELEME:

Tek Bir Serçe Parmağı Fosili Üzerinden Yaptıkları Spekülasyonlarla Küçük Düşmeyi Göze Alan Darwinistler

Bu Sayıdaki Diğer Makaleler
İslam Dünyası’nda Geçen Ay
Sayın Adnan Oktar’ın Filistin Adalet Bakanlığı Şeriat Mahkemeleri Baş Hakimi Şeyh Tamimi ve Danışmanı ile Canlı Yayın Sohbeti
Türk İslam Birliği Yolunda...
Bu Ay Neler Var?
Bir Ayet Bir Açıklama
“Ultra İnce Maddeleri Beyazlatma” Tekniğine Model Olan Böcek
Fosiller Evrimi Yalanlıyor
Ebcedlerde Ahir Zaman

HEDİYE KİTAP:

Mucizeler Zinciri