İncil'de Bahsi Geçen "Deccal Birliği", Şu An Tüm Dünyada Hakim Olan ve Kan Akıtan "Masonluk"tur


İncil’de belirtilen Deccal ve onun birliği, bazı Hıristiyanlar tarafından yanlış anlaşılmakta, yanlış yorumlanmaktadır. İncil’de belirtilen, barışçıl görünüp sonradan zulüm yapacak olan deccali sistem masonluktur. Ve İncil’de geçen söz konusu masonik sistem, Peygamberimiz Hz. Muhammed’den rivayet edilen hadislerle tam anlamıyla mutabakat göstermektedir. Peygamberimiz’in hadislerinde, İncil’de de belirtildiği şekilde, dünyanın son döneminde Deccal’in yalancı peygamber olarak ortaya çıkacağı, dindar görünümü ile insanları kandıracağı, yanında bir şahıs olacağı ve onun da yalancı peygamber olarak ortaya çıkacağı belirtilmiştir. Deccal, İncil’de olduğu gibi, hadislere göre de, tüm dünyayı hakimiyeti altına alacak, dindar görünümü ile kitleleri peşinden sürükleyecek, fakat tüm dünyaya zulüm getirecek ve zulmünden tanınıp anlaşılacaktır.

Deccal ile ilgili olarak Peygamberimiz’den rivayet edilen bir hadis şöyledir:

Benden evvelki peygamberlerden ümmetini Deccal ile korkutmayan hiç kimse olmadı. Onun sol gözü şaşı, sağ gözü ise perdelidir. Ve alnında "kâfir" diye yazılıdır. Yanında cennet, cehennem diye iki vadi olur. Cennet dediği cehennem, cehennemi ise cennettir.

Yanında peygamber kıyafetinde iki melek bulunur; biri sağında, biri solundadır. Bu beraberlik insanları imtihan içindir.

Deccal onlara sorar:

"--Ben sizin Rabbiniz değil miyim? Diriltiyorum, öldürüyorum."

Meleklerden biri:

"--Yalan söylüyorsun!" der.

Fakat bu sözü yanındaki melekten başkası duymaz. İkinci melek diğerine:

"--Doğru söylüyorsun." der.

İkinci meleğin sözünü insanlar işitir ve zannederler ki, Deccal'i tasdik etti. Bu da imtihan içindir. Sonra Medine'ye yürür. Giremeyince, "Bu onun ülkesidir!" der. Sonra Şam'a yürür Orada "Akabetü Efik" mevkiinde Allah onu helâk eder.
(Hz. Sefine RA, Ramûz el-Ehâdis'ten Hadis-i Şerifler RE. 140/11)

İncil’de ise, sahte peygamber olarak ortaya çıkan Deccal şu şekilde tarif edilmiştir:

Canavarı, dünya krallarını ve onların ordularını, ata binmiş Olan'la O'nun ordusuna karşı savaşmak üzere toplanmış gördüm. Canavar ve onun önünde mucizeler yapan sahte peygamber yakalandı. Sahte peygamber, canavarın işaretini alıp onun putuna tapanları bu mucizelerle saptırmıştı. Her ikisi de kükürtle yanan ateş gölüne diri diri atıldı. Geriye kalanlar, ata binmiş Olan'ın ağzından uzanan kılıçla öldürüldü. Bütün kuşlar, bunların etiyle doydu. (Esinleme 17/19-21)

Sahte peygamberlerden sakının! Kuzu postuna bürünerek gelirler size, ama özde yırtıcı kurtlardır. (Matta 6/15)

Eğer o zaman biri size, `İşte Mesih burada', ya da `İşte şurada' derse, inanmayın. Çünkü sahte mesihler, sahte peygamberler türeyecek; bunlar büyük mucizeler ve harikalar yaratacaklar. Öyle ki, ellerinden gelse, seçilmiş olanları bile saptıracaklar. İşte size önceden söylemiş bulunuyorum.(Matta 24/23- 25)

Bütün dünya, şaşkınlık içinde canavarın peşinden gitti. İnsanlar, canavara yetki veren ejderhaya taptılar. «Canavar gibisi var mı? Onunla kim savaşabilir?» diyerek canavara da taptılar. (Matta 13/40, 41)


Şu anda Deccali sistem, masonluğun idaresi altındadır. Dünya masonluğunun lideri görev başındadır ve Deccal’in yanında bulunan yalancı peygamber, mason Moon tarikatının lideridir. O da, şu an halihazırda peygamberlik ilan etmiş durumdadır. Birlikte dünyayı gitgide artan bir sapkınlığa ve zulme sürüklemişlerdir. Masonik sistemin dünya üzerindeki hakimiyeti halen devam etmektedir.

Dolayısıyla, İncil’de geçen kehanetler doğru çıkmıştır, hadislerde Rasullullah’ın söyledikleri de doğru çıkmıştır. Ancak bu, bazı Hıristiyanların yorumladıkları şekilde olmamıştır. Zira söz konusu Hıristiyanların, İncil’deki bu kehanetin gerçekte çok farklı bir anlam içerdiğini anlamaları gerekmektedir.

Hıristiyanların İncil’deki kehanetlerinde bildirilen asıl kan akıtan düşünce ve fikren mücadele edilmesi gereken Deccaliyet, “masonluk ve ona bağlı olan Moon tarikatıdır”. Dünya masonluğu ve onun lideri ve sözde peygamber olduğunu iddia eden Moon tarikatının lideri şu an görev başındadırlar ve birlikte hareket etmektedirler. Her ikisi de sözde barış ve sevgi adına ortaya çıkmış ancak her ikisi de insanlığı sapkınlığa sürüklemişlerdir.

Dünya masonluğunun dünyaya sardığı komünizm, faşizm, Darwinizm, ateizm hep müspet amaçlarla ortaya çıktığını iddia etmiş, fakat gerçekte kitleler halinde insanları kandırmış ve dünyada savaşı, kargaşayı körükleyip kan akıtmıştır. Masonluk, tüm bu sapkın ideolojileri kullanarak kitle katliamlarına yol açmış, toplumları dejenerasyona uğratmıştır. Barış, sevgi, kardeşlik düşüncesiyle ortaya çıkıp dünyayı fesada boğmuştur. Masonluk, halen dünyaya hakimdir. Ve halen de sözde barışı savunduğu iddiasındadır. Oysa ki dünyayı kargaşaya sürükleyen Marks, Stalin, Lenin, Hitler, Mussolini, Franco, Darwin gibi isimlerin tümü yüksek derecede masondur. Bu kişiler, Deccaliyet'in emrinde kan dökmüş, veya kan dökülmesine sebep olmuşlar, dünyayı hercü merc haline getirmişlerdir ve bu kişiler dünyada 250 milyon kişinin hayatını kaybetmesine sebep olmuşlardır. Deccal’in gerçek yüzü, dünya hakimiyetinden sonra anlaşılmış durumdadır. Deccali sistem, şu anda getirdiği zulüm ve sapkınlıktan tanınmaktadır.

Bu yüzyıl, dünyanın son yüzyılıdır. Her 3 dine göre de dünyanın 150 yıl ömrü kalmıştır. Ondan sonra da kıyamet beklenmektedir. İncil’de geçen, söz konusu kehanetlerin tamamı gerçekleşmiştir.

Şimdi ise artık kurtuluş vaktidir. İçinde bulunduğumuz dönem Hz. İsa (as)'nın yeniden dünyaya geleceği, Hz. Mehdi (as)'nin zuhur edeceği çok kutlu bir dönemdir. Hangi hak dinden olursa olsun tüm inananların birbirlerini desteklemesi Deccaliyet'in bu oyununu tümüyle bozacaktır. Dindar Hıristiyanların, dindar Musevilerin ve dindar Müslümanların birlik olması, Allah’ın izniyle dünyaya adalet, barış, sevgi ve dostluk getirecek, Deccaliyet'in etkisi tümüyle son bulacaktır. Savaşlar, çatışmalar sona erecek, güzel ahlak tüm dünyaya hakim olacaktır. Bu, Yüce Rabbimiz’in vaadidir.


mesajkutusu.blogspot.com

Sitemiz kez ziyaret edilmiştir