Bilim ve Teknik Dergisi


Bi­lim Tek­nik Der­gi­si Bu­gü­nün So­run­la­rını (Be­la­la­rı­nı) Anlamak İçin 150 Yıllık Kı­la­vuz Ev­rim Teorisi­dir De­miş. Darwinizmden Kay­nak­la­nan Be­la­lar: Ko­mü­nizm, Fa­şizm, Satanizm, PKK ve Te­rör. Bü­tün Bu Sa­pık İde­o­lo­ji­le­rin Kö­ke­ni Darwiniz­me Da­yan­mak­ta­dir

Türk Mil­le­ti­nin % 95'i Dar­wi­nizm'e inan­mı­yor ve Darwinizm'e kar­şı. Bu­na kar­şın, Türk Mil­le­ti­nin bü­tü­nün­den top­la­nan ver­gi­ler­den el­de edi­len pa­ray­la, % 95’inin inan­ma­dı­ğı bir teo­ri mil­le­te TÜ­Bİ­TAK'a bağ­lı Bi­lim ve Tek­nik der­gi­si kanalıy­la ger­çek­miş gi­bi an­la­tı­lı­yor. Mil­le­ti­mi­zin inan­ma­dı­ğı bir pa­gan fel­se­fe­si, bir pa­gan dog­ma­sı mil­le­ti­mi­ze da­ya­tıl­ma­ya çalı­şı­lı­yor.

Em­per­ya­list­ler, Fa­şist­ler, Ko­mü­nist­ler, Ka­pi­ta­list­ler, Masonlar Pa­nik Hal­de Dar­wi­nizm'i Kur­tar­ma, Dar­win'in Ölü­sü­nü Di­rilt­me Te­la­şı­na Gir­di­ler

· Ame­ri­ka’dan it­hal Do­ug­las Fu­tuy­ma. Kon­fe­rans ye­ri: Boğaziçi ve İs­tan­bul Üni­ver­si­te­si

· Amerika’dan ithal Andrew Berry. Konferans yeri:Sabancı Üniversitesi

· Amerika’dan ithal Francisco Ayala. Konferans yeri: ODTÜ

· Amerika’dan ithal Daniel Dennett. Konferans yeri: Sabancı Üniversitesi

· İngiltere’den ithal Mark Thomas. Konferans yeri: Boğaziçi Üniversitesi

· İngiltere’den ithal Steve Jones. Konferans yeri: Boğaziçi Üniversitesi

· İsviçre’den ithal Klaus Amman. Konferans yeri: Sabancı Üniversitesi

Milletin parasıyla kurulan üniversitelerde, milletin parasıyla, milletin inançlarına karşı Darwinist felsefe dayatması oluşturuluyor. Bilimsellikle uzaktan yakından alakası olmayan eski Sümer ve eski Mısıra ait paganist dogma inançlar zorla Türk gençliğine dayatılıyor. Bu yanlış fikirleri aşılamak için yurtdışından özel olarak getirilen bu yabancı, paganist-Darwinist kişilere çok yüklü paralar veriliyor. Bunun içinde Sabancı Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi ve ODTÜ gibi üniversiteler seçiliyor.

Darwinizm, komünizm, materyalizm, şiddet ve terör birbirlerinden ayrılmaz bir bütündür. Darwinizm, insanları gayesiz birer hayvan olarak gördüğünden, bu anlayışı benimseyen insanları isyana, kavgaya, başıbozukluğa, sevgisizliğe, bencilliğe ve ahlaksızlığa yöneltir. İnsanı insan yapan değerlerden uzaklaştırılan, hayatın mücadeleden ibaret olduğu yönündeki Darwinist telkinlerle yetiştirilen insanlar için artık ailenin, din ahlakının, namus ve şerefin bir önemi kalmamakta, bu insanlar her türlü sapkın ideoloji ve akımın peşinden gidebilmektedir. Nitekim Darwinizm’i temel alan akımlar, geçtiğimiz yüzyılda en büyük yıkımların, savaşların, terör eylemlerinin, kitle katliamlarının, soykırımların sebebi olmuştur. Darwinizm, tüm dünyaya komünizmi, faşizmi ve savaşları, ülkemize ise terör belasını getirmiştir. 150 yıl boyunca gelişen her türlü sorunun kılavuzu Darwinizm olmuştur.

Darwinizm, Komünizm ve Terör İç İçedir

Darwinizm, komünizm, materyalizm, şiddet ve terör birbirlerinden ayrılmaz bir bütündür. Darwinizm, insanları gayesiz birer hayvan olarak gördüğünden, bu anlayışı benimseyen insanları isyana, kavgaya, başıbozukluğa, sevgisizliğe, bencilliğe ve ahlaksızlığa yöneltir. İnsanı insan yapan değerlerden uzaklaştırılan, hayatın mücadeleden ibaret olduğu yönündeki Darwinist telkinlerle yetiştirilen insanlar için artık ailenin, din ahlakının, namus ve şerefin bir önemi kalmamakta, bu insanlar her türlü sapkın ideoloji ve akımın peşinden gidebilmektedir. Nitekim Darwinizm’i temel alan akımlar, geçtiğimiz yüzyılda en büyük yıkımların, savaşların, terör eylemlerinin, kitle katliamlarının, soykırımların sebebi olmuştur. Darwinizm, tüm dünyaya komünizmi, faşizmi ve savaşları, ülkemize ise terör belasını getirmiştir. 150 yıl boyunca gelişen her türlü sorunun kılavuzu Darwinizm olmuştur.

Karl Marks, Dar­wi­nizm ile ko­mü­nizm bağ­lan­tı­sı­nı şu şe­kil­de açıkla­mış­tır:

"Dar­win'in ya­pı­tı bü­yük bir ya­pıt­tır. Ta­rih­te­ki sı­nıf mücadele­si­nin do­ğa bi­lim­le­ri açı­sın­dan te­me­li­ni oluş­tu­ru­yor.” (Marks En­gels Mek­tup­lar, cilt 2, s. 126)

Le­nin ise şöy­le de­mek­te­dir: "Marks'ın te­ori­si­nin tü­mü, ev­rim te­ori­si­nin, en tu­tar­lı, en tam, en dü­şü­nül­müş ve öz­lü bi­çi­miy­le çağ­daş ka­pi­ta­liz­me uy­gu­lan­ma­sı­dır.” (Ro­bert M. Yo­ung, Dar­wi­ni­an Evo­lu­ti­on and Hu­man His­tory)

"Bİ­ZİM GÖ­RÜŞ­LE­Rİ­Mİ­ZİN TA­Bİ­İ TA­RİH TE­ME­Lİ­Nİ İÇE­REN Kİ­TAP (Dar­win’in Tür­le­rin Kö­ke­ni ki­ta­bı) BU­DUR İŞ­TE.” (Marx ve En­gels, Mek­tup­lar, s. 426)

Kit­le­le­ri kat­le­den kan­lı Çin ko­mü­niz­mi­nin dik­ta­tö­rü Ma­o ise dayandı­ğı sap­kın ide­olo­ji­yi açık şe­kil­de ifa­de et­miş­tir:

"ÇİN SOS­YA­LİZ­Mİ­NİN TE­ME­Lİ, DAR­WİN'E VE EV­RİM TE­ORİ­Sİ'NE DA­YAN­MAK­TA­DIR" (K. Meh­nert, Kampf um Ma­o's Er­be, De­uts­che Ver­lags-Ans­talt, 1977)

Sta­lin’in ise söz­le­ri şöy­le­dir:

“Genç ne­sil­le­re… üç şe­yi öğ­ret­me­li­yiz: Dün­ya­nın ya­şı­nı, jeolo­jik kö­ke­ni­ni ve DAR­WİN'İN ÖĞ­RE­Tİ­LE­Rİ­Nİ” (Kent Ho­vind, The Fal­se Re­li­gi­on of Evo­lu­ti­on,) http://www.ro­yal­se.com/scroll/evol­ve/ndxng.html Royalse.com

Te­rör, te­me­li Dar­wi­nizm’e da­ya­nan bö­lü­cü ide­olo­ji­le­rin he­de­fe ulaş­mak için kul­lan­dı­ğı et­kin bir yön­tem­dir. Ko­mü­nist li­der­ler te­rö­rü vaz­ge­çil­mez bir si­lah ola­rak ta­raf­tar­la­rı­na tav­si­ye et­miş­ler­dir. Bö­lü­cü te­rör ör­gü­tü­nün bü­tün yön­tem­le­ri ko­mü­nist ideo­log ve li­der­le­rin tavsiye­le­ri doğ­rul­tu­sun­da­dır. Bu li­der­ler­den Le­nin’in te­rör ta­li­mat­la­rı ol­dukça dik­kat çe­ki­ci­dir:

"Po­lis­le­ri, as­ker­le­ri, dev­let me­mur­la­rı­nı öl­dür­mek, dev­let ku­rum­la­rın­da yan­gın­lar çı­kart­mak... Dev­le­tin ha­zi­ne­le­rin­den pa­ra­la­rı al­mak... Dev­rim­ci ko­mü­nist güç­ler ye­nil­mez si­lah­lı bir güç ola­rak or­ta­ya çık­ma­lı, in­san­la­rı öl­dü­re­rek, bom­ba­la­ya­rak, bi­na­la­rı ha­va­ya uçu­ra­rak kor­ku yay­mak ve bu şe­kil­de top­lu­mun üze­rin­de ko­mü­nist dik­ta­tör­lü­ğü­nü teş­kil et­mek ik­ti­da­ra ulaşmamı­zın önem­li un­sur­la­rın­dan­dır.” ("Vla­di­mir Le­nin, Teo­rik ve Pra­tik Te­rör Hak­kın­da", Ho­mi­zu­ri G. P. , Mos­ko­va 2005)

Dar­wi­nizm ile bes­le­nen ay­nı te­rör, ül­ke­mi­zin ba­şın­da­ki en bü­yük be­la­lar­dan­dır. Be­bek ka­ti­li Ab­dul­lah Öca­lan ise, Dar­win’in sap­kın öğre­ti­le­ri­ne hay­ran­lı­ğı ile bi­lin­mek­te­dir:

“Ge­nel­de in­san dı­şı tüm can­lı var­lık­lar­da sü­ren do­ğal ev­rim sü­re­ci, in­san top­lu­mun­da ken­di kav­ra­ma ve ifa­de­siy­le bi­linç­li­ce sür­dü­rül­mek­te­dir. İn­san tü­rü­nün Ho­mo Sa­pi­ens tü­rün­de günümü­zün dil ya­pı­sı­na yol açan kav­ra­ma sü­re­cin­de­ki sıç­ra­ma, irade­li top­lum olu­şum­la­rı­na sıç­rat­ma im­ka­nı ver­miş­tir. Ya­ba­nıl top­lum aşa­ma­sın­da in­san grup­la­rı bir ne­vi ge­liş­kin hay­van toplu­luk­la­rı­nın dü­ze­yi­ni ya­şı­yor­du…"

“PKK, Mark­sizm-Le­ni­nizm ge­le­ne­ği­ne uy­gun bir ge­liş­me yaşa­mış­tır. Bun­dan son­ra­sı açık ki et­le tır­nak gi­bi bir­bi­rin­den ayrıl­ma­yan bu mi­ras üze­ri­ne ger­çek­le­şe­cek­tir.”

Darwin Türklerin Yok Edilmesini Savunan Bir Irkçıdır

Evrim teorisini ortaya atan Charles Darwin, canlıların ve insanların gelişimini yaşam mücaselesi kavramına dayandırmıştır. Ona gore, doğada acımasız bir yaşam mücadelesi, daimi bir çatışma vardır. Darwin, bu çatışmanın insan ırkları arasında da geçerli olduğunu öne sürmüş ve çatışmanın (sözde) aşağı ırkları eleyerek medeniyetin gelişmesine katkıda bulunacağını iddia etmiştir. Darwin’in oğlu tarafından derlenen “Chales Darwin’in Hayatı ve Mektupları” isimli kitapta Darwin’in, Türk Milleti hakkındaki sözleri şu şekilde yer almaktadır.

“Doğal seleksiyona dayalı kavganın, medeniyetin ilerleyişine sizin zannettiğinizden daha fazla yarar sağladığını ve halen de sağlamakta olduğunu ispatlayabilirim. Düşünün ki, çok değil birkaç yüzyıl önce AVRUPA, TÜRKLER TARAFINDAN İŞGAL EDİLDİĞİNDE, Avrupa milletleri ne kadar büyük risk altında kalmıştı; ama artık bugün bu fikir bize ne kadar gülünç geliyor. Avrupa ırkları olarak bilinen daha medeni ırklar, yaşam mücadelesinde Türkleri tam bir yenilgiye uğratmışlardır. Dünyanın çok da uzak olmayan bir geleceğine baktığımda, ÇOK SAYIDAKİ DAHA AŞAĞI IRKLARIN ÇOĞUNUN MEDENİLEŞMİŞ DAHA YÜKSEK IRKLAR TARAFINDAN ELİMİNE EDİLECEĞİNİ (YOK EDİLECEĞİNİ) GÖRÜYORUM.” (Francis Darwin, The Life and Letters of Charles Darwin, Vol. I, 1888. New York: D. Appleton and Company, s. 285 – 286)

Darwin’in sözleri açıktır: Necip Türk Milleti’nin yakın bir zamanda Avrupalılar tarafından YOK EDİLECEĞİNİ öne sürmektedir. Bu işi gerçekleştirmesini umduğu Avrupalıları ise “medenileşmiş yüksek ırklar” olarak tarif etmekte, Türk Milleti’ne de kendince “aşağı ırk” yakıştırması yapmaktadır.

İşte bu sapkın Darwinist anlayış içine gelişen terör, 30. 000’den fazla şehidimizin, PKK’nın yakıp yıktığı evlerin, 1980 öncesi anarşinin ve halen devam eden terör belasının sorumlusudur. Dolasıyla, Bilim ve Teknik dergisinin tespiti son derece doğrudur: Dünyanın şu anda karşı karşıya olduğu büyük belaların ve sorunların kılavuzu DARWİNİZM’DİR. Darwin, toplumlara yalnızca zulüm, savaş, katliam, ölüm, dejenerasyon, terör ve bela getirmiştir. Darwinizm, tarihin en büyük kitle aldatmacası ve tüm kanlı ideolajilerin temel kaynağıdır.

Gerçekler böyleyken, Mehmetçiklerimiz Darwinizm ile beslenen kanlı teröre şehit verilirken, dünya komünizm faşizm gibi sapkın ideolojiler yüzünden tarihin en kanlı dönemini yaşamışken, bütün materyalist ve Darwinist zihniyetteki kişileri bir araya getirip sayfalarca onların Darwinizm’i öven sözlerini yayınlamak, anlaşılabilir bir şey değildir. Necip, değerli ve asil türk milletinin YOK EDİLMESİ gerektiğini iddia eden Darwin’i ve tüm dünyanın belası olan komünizm, faşizmin ve PKK terörünün temeli olan Darwinizm’i, devletin eliyle, milletimizin parasıyla basınlan bir yayın yoluyla savunmak, son derce tehlikelidir.

Darwinizm bugün tüm bilim dalları tarafından reddilmiştir. Yer katmanlarından 250 bin farklı türe ait 100 milyondan fazla fosil çıkarılmıştır. Ve bu fosillerin TEK BİR TANESİ BİLE ARA FOSİL DEĞİLDİR, dolayısıyla 100 milyon fosil, DARWİNİZM’İ REDDETMEKTE, YARATILIŞI DESTEKLEMEKTEDİR. Bulunan fosillerin tümü, mükemmel, kusursuz ve değişmeden kalmış canlılara aittir. Bugün, tek bir proteinin tesadüfen oluşmasının imkansız oluğdu ispat edilmiş; 1 milyon ansiklopedi sayfası kadar bilgi taşıdığı anlaşılan muhteşem molekül DNA, Darwinizm’in tüm iddialarını ortadan kaldırmıştır. Doğal seleksiyonun canlılara yeni bilgi ekleyemeyeceği, mutasyonların ise yalnızca mevcut mükemmel yapılara ZARAR getireceği anlaşılmıştır. ŞU ANDA DARWİNİZM’İ DESTEKLEYEN TEK BİR TANE BİLE DELİL BULUNMAMAKTADIR. Bu delilsizlik karşısında Darwinistlerin insanları ikna edebilmek için SAHTEKARLIK YAPTIKLARI, SAHTE FOSİL ÜRETTİKLERİ VE YARATILIŞI İSPAT EDEN FOSİLLERİ SADIKLARI anlaşılmıştır. Tüm Darwinist sahtekarlıklar deşifre edilmiş, fakat HİÇBİR BİLİMSEL DELİL OLMAMASINA RAĞMEN Darwinist propaganda büyük bir aldatmaca ile sürdürülmüştür. Bütün bu bilimsel gerçeklerden bahsetmeksizin , kanlı terörün kaynağı olan sapkın Darwinizm dinini savunmak, Türk düşmanı Darwin’i övüp yad edmek, Türk milletini yalnızca oyalamaktır. Insanlarımız artık Darwinizm’in bir aldatmaca olduğunu, bilimsel olarak çürütülmüş olduğunu bildirmektedirler. Kesin bilimsel karşısında onları bir aldatmacaya inanmaya zorlamak sonuç vermeyecektir. Dolayısıyla yapılması gereken tüm bilimsel gerçekler ışığında sapkın bir din olan Darwiniz’in çürümüş olduğunu Kabul etmektir. Ülkemize musallat olan terör belasından kurtulabilmek, ancak anti-Darwinist eğitim ve anti-Darwinist propaganda ancak ile mümkün olacaktır.

Harun Yahya Külliyatı, Evrim Teorisinin Çöküşünü Ortaya Koymakta, Yaratılış Gerçeği’nin Delillerini Sergilemektedir.

Yazarın bugüne kadar kaleme aldığı kitaplarının sayısı yaklaşık 300’dür. Bu kitaplar 48.000 sayfa ve 35.500 resimden oluşmaktadır. Bunların 7.000 sayfa ve 6.000 resimlik bölümü Evrim Teorisinin çöküşünü konu almaktadır.


mesajkutusu.blogspot.com

Sitemiz kez ziyaret edilmiştir