DARWİNİST DİKTATÖRLÜĞÜN ZULMÜNE SON VERİLMELİDİR


DAR­Wİ­NİST DİK­TA­TÖR­LÜ­ĞÜN ZUL­MÜ­NE SON VE­RİL­ME­Lİ­DİR

DAR­WİNİST AL­DAT­MA­CA, TÜM İN­SAN­LIK ADI­NA BÜ­YÜK BİR UTANÇ­TIR. İN­SAN­LAR, 150 YIL­DIR, RES­Mİ BİR İDE­O­LO­Jİ OLA­RAK DAR­Wİ­NİZM’E İNAN­MA­YA MEC­BUR EDİL­MİŞ­LER­DİR.
AR­TIK DÜN­YA­NIN DAR­Wİ­NİZM YA­LA­NI İLE AL­DA­TIL­MA­SI­NA SON VE­RİL­ME­Lİ­DİR.

Dar­wi­nist­ler,
Ya­ra­tı­lı­şı is­pat eden 100 MİL­YON FO­Sİ­Lİ GİZ­LE­MİŞ­LER­DİR.
● ARA FO­SİL OL­MA­DI­ĞI­NI
in­san­lar­dan SAK­LA­MIŞ­LAR­DIR.
● TEK BİR PRO­TEİ­NİN Bİ­LE TE­SA­DÜ­FEN MEY­DA­NA GE­LE­ME­YE­CE­Ğİ­Nİ GİZ­LE­MİŞ
ve in­san­la­rı “ya­şam te­sa­dü­fen mey­da­na gel­di” ya­la­nı­na inan­dır­mış­lar­dır.
İn­sa­nın ev­ri­mi­ne SAH­TE KA­FA­TAS­LA­RI­NI de­lil gös­ter­miş­ler­dir.
● SAH­TE­KAR­LIK YAP­MIŞ­LAR­DIR.
Sah­te fo­sil­ler üret­miş­ler, bun­la­rı mü­ze­ler­de per­va­sız­ca on yıl­lar­ca ser­gi­le­miş­ler­dir.
● SAH­TE­Lİ­Ğİ AÇIK­ÇA AN­LA­ŞI­LAN ATIN EV­Rİ­Mİ SE­Rİ­Sİ­Nİ okul ki­tap­la­rın­da ev­ri­me de­lil ola­rak gös­ter­miş­ler­dir.
● AĞAÇ KÜ­TÜK­LE­Rİ­NE YA­PIŞ­TI­RIP res­mi­ni çek­tik­le­ri SA­NA­Yİ DEV­Rİ­Mİ KE­LE­BEK­LE­Rİ­Nİ do­ğal se­lek­si­yon­la ev­rim­leş­me­ye de­lil ola­rak gös­ter­me­ye ça­lış­mış­lar­dır.
Ya­ra­tı­lı­şın ke­sin de­li­li olan KAM­BRİ­YEN FO­SİL­LE­Rİ­Nİ TAM 70 YIL SAK­LA­MIŞ­LAR­DIR.
Bi­lim­sel ola­rak im­kan­sız ol­ma­sı­na rağ­men, MU­TAS­YON­LA­RIN VE DO­ĞAL SE­LEK­Sİ­YO­NUN YE­Nİ CAN­LI­LAR OLUŞ­TUR­DU­ĞU YA­LA­NI­NI or­ta­ya at­mış­lar­dır.


BÖY­LE Bİ­LİM OL­MAZ.

Dar­wi­nizm bi­lim de­ğil, bir PA­GAN Dİ­Nİ­DİR.
Dün­ya, bu pa­gan di­ni­nin et­ki­siy­le yıl­lar­ca al­da­tıl­mış­tır.

AR­TIK BU AL­DAT­MA­CA­NIN ÖNÜ­NE GE­ÇİL­ME­Lİ­DİR.

150 yıl­dır sü­re­ge­len Dar­wi­nist dik­ta­tör­lü­ğün zul­mü­ne son ve­ril­me­li­dir. Dar­wi­nizm ya­la­nı­nın or­ta­dan kal­dı­rıl­ma­sı ve bu dik­ta­tör­lü­ğün bas­kı­sı­nın yok edil­me­si için her tür­lü ce­sur­ca ön­lem alın­ma­lı­dır. Ce­sa­ret ve ka­rar­lı­lık­la kar­şı ko­nul­ma­lı, Dar­wi­nist dik­ta­tör­lü­ğe da­ha faz­la bo­yun eğil­me­me­li­dir. Dar­wi­nizm ya­la­nı ile, geç­ti­ği­miz iki yüz­yıl bo­yun­ca bü­tün in­san­lar aşa­ğı­lan­mış­lar­dır. BU AŞA­ĞI­LAN­MA AR­TIK SO­NA ER­ME­Lİ­DİR.

Bu il­kel pa­gan di­ni­nin
okul­lar­da eği­ti­mi mec­bu­ri ol­mak­tan çı­ka­rıl­ma­lı­dır.
Bu il­kel pa­gan di­ni­nin sah­te­kar­lık­la­rı kul­la­na­rak yap­tı­ğı yay­ga­ra­la­ra bo­yun eğil­me­me­li­dir.
Bu il­kel pa­gan di­ni­nin ya­lan­la­rı­nın in­san­la­rı­mı­za da­yat­ma ola­rak zor­la öğ­re­til­me­si ka­bul edil­me­me­li­dir.

Dar­wi­nizm an­cak okul­lar­da bir ib­ret bel­ge­si, bir ta­rih bil­gi­si der­si ola­rak yer ala­bi­lir. “Ta­rih bo­yun­ca in­san­la­rı­mız na­sıl al­da­tıl­dı?” baş­lı­ğı al­tın­da, bir utan­ca şa­hit ol­mak, an­cak ye­ni­den ay­nı ha­ta­ya düş­me­mek için öğ­re­ti­le­bi­lir. Bu­nun dı­şın­da Dar­wi­nizm’i okul­lar­da okut­mak, in­san­la­ra zor­la bu pa­gan di­ni­ni da­yat­mak, mil­let­le­ri aşa­ğı­la­mak­tan baş­ka bir şey de­ğil­dir.


DARWİN İLERİDE KENDİSİNİN YENİLECEĞİNİ BİLİYORDU:
Eğer ger­çek­ten tür­ler öbür tür­ler­den ya­vaş ge­liş­me­ler­le tü­re­miş­se, NE­DEN SA­YI­SIZ ARA GE­ÇİŞ FOR­MU­NA RAST­LA­MI­YO­RUZ? Ne­den bü­tün do­ğa bir KAR­MA­ŞA HA­LİN­DE DE­ĞİL DE, TAM OLA­RAK TA­NIM­LAN­MIŞ VE YER­Lİ YE­RİN­DE? Sa­yı­sız ara ge­çiş for­mu ol­ma­lı, fa­kat ni­çin yer­yü­zü­nün sa­yı­la­ma­ya­cak ka­dar çok kat­ma­nın­da GÖ­MÜ­LÜ OLA­RAK BU­LA­MI­YO­RUZ?.. Ni­çin her je­olo­jik ya­pı ve her ta­ba­ka BÖY­LE BAĞ­LAN­TI­LAR­LA DO­LU DE­ĞİL? Je­olo­ji iyi de­re­ce­len­di­ril­miş bir sü­reç or­ta­ya çı­kar­ma­mak­ta­dır ve bel­ki de BU BE­NİM TE­ORİ­ME KAR­ŞI İLE­Rİ SÜ­RÜ­LE­CEK EN BÜ­YÜK İTİ­RAZ OLA­CAK­TIR. (Char­les Dar­win, Türlerin Kökeni (The Ori­gin of Spe­ci­es), s. 172, 280)

Ha­run Yah­ya Kül­li­ya­tı,
Ev­rim Te­ori­si­nin Çö­kü­şü­nü
Or­ta­ya Koy­mak­ta,
Ya­ra­tı­lış Ger­çe­ği’nin
De­lil­le­ri­ni Ser­gi­le­mek­te­dir

Ya­za­rın bu­gü­ne ka­dar ka­le­me al­dı­ğı ki­tap­la­rı­nın sa­yı­sı yak­la­şık 300’dür. Bu ki­tap­lar 48.000 say­fa ve 35.500 re­sim­den oluş­mak­ta­dır. Bun­la­rın 7.000 say­fa ve 6.000 re­sim­lik bö­lü­mü Ev­rim Te­ori­si­nin çö­kü­şü­nü ko­nu al­mak­ta­dır.


Ad­nan Ok­tar'ın, Ha­run Yah­ya müs­te­ar is­mi ile ka­le­me al­dı­ğı ki­tap­la­ra ve bun­lar­dan ya­rar­la­nı­la­rak ha­zır­la­nan bel­ge­sel­le­re, www.ha­run­yah­ya.org, www.ha­run­yah­ya.net, www.ha­run­yah­ya.com ve www.harunyahya.tv ad­res­le­rin­den üc­ret­siz ola­rak ula­şa­bi­lir­si­niz.


GLO­BAL YA­YIN­CI­LIK Si­PA­RiŞ HAT­TI 0212 444 444 1


mesajkutusu.blogspot.com
Sitemiz kez ziyaret edilmiştir