ORTADOĞU'YU ANCAK YENİ OSMANLI KURTARIR

Ne Demişti


Konya TV, 29 Şubat 2008

Adnan Oktar: Evet çok yaman bir millettir. Onun için bu görevi bir an önce deruhte etmeleri gerekiyor. TÜRK İSLAM ALEMİNİN LİDERLİĞİ İÇİN YALVARIYOR TÜRK İSLAM ALEMİ. Bütün Türk devletleriyle biz görüştük. Hemen hemen hepsi Türkiye’nin liderliğini istiyor. BÜTÜN İSLAM ALEMİNİN İLERİ GELENLERİYLE GÖRÜŞÜYORUZ ONLARDAN BİLGİLER ALIYORUZ. HEPSİ YİNE AYNI ŞEKİLDE TÜRKİYE’NİN LİDERLİĞİNİ İSTİYOR. Bunu uzatmanın bir alemi yok. Türk devleti Türk milleti, Türk İslam aleminin artık lideri olması gerekiyor. Bu hayati bir görev bu. Yoksa bunların hepsinin sorumluluğu bize ait olur.




MPL TV, 21 Kasım 2008

Adnan Oktar: DÜNYANIN YENİ BİR OSMANLIYA, MODERN BİR OSMANLIYA İHTİYACI İNSANIN SUYA İHTİYACI GİBİ. Yani, Türk-İslam Birliği, Türkiye’nin liderliğinde, Türk devletlerin desteğinde büyük bir Türk-İslam Birliği. Bu dünyanın adeta cennet hayatına dönmesi demektir. Ekonomik yönden fevkalade zengin olması demektir. Avrupa’nın, Amerika’nın, Rusya’nın ve Çin’in Çünkü bütün İslam ülkelerinin, bütün Türk ülkelerinin petrolü ve madenleri bu ülkelere akacaktır. Oralardan alınacak teknik aletlerle, teknik imkanlarla onlar da ticaretlerini geliştirmiş olacaklardır. Gelip hastaneler kuracaklar, tesisler, yollar açacaklar. Biz gideceğiz onların işyerlerinde, diğer uygun çalışma yapılacak yerlerinde faydalı faaliyetler yapacağız, faydalı çalışmalar yapacağız. Karşılıklı bir hem teknoloji hem bilim hem sanat alışverişi olacak. Terör ani şekilde duracaktır. Kökünden ve kesinlikle duracaktır. Teröre harcama diye bir konu olmayacaktır. Bunun sonucunda huzur ve istikrar da olacağı için bereket ve bolluk rivayetlerin açıklaması ile yani yağmur gibi olacak. Müthiş bir ferahlık olacaktır. Çağımız Osmanlı çağıdır. Türklük çağıdır. Türk-İslam Birliği çağıdır. İslam’ın sosyal adaletini güzel ahlakının hakim olma çağıdır. Bunların hepsini önümüzdeki 10 yıl 15 yıl içerisinde göreceğiz İnşaAllah.




Ekin TV, 9 Ocak 2009

Adnan Oktar: Peygamber efendimiz (sav) o kadar detaylı anlatmış ki bu ahir zamanda olacak olayları. Filistin bölgesinde olacak olayları da anlatmış. Orada kan döküleceği, Müslümanların kanının oluk gibi akacağı, böyle fitneler çıkacağını söylüyor Allah Resulü, bizlere anlatmış bunu. Fakat Müslümanları üzerinde durmadığı bir konu var. Bu konunun çözümünü Allah bizlere Kuran’da çok fazla ayetle göstertmiş. Müslümanların birlik olması lazım. Allah diyor ki, Şeytan’dan Allah’a sığınırım: ”Kurşunla kaynatılmış binalar gibi birlikte mücadele edenleri Allah sever” diyor. “Haklarına tecavüz edildiğinde el birlik karşı koyarlar” diyor. Peki, bu ayetler uygulanmazsa, ki çok fazla ayet var. Ve bunlar önemli görülmezse, bu belanın devam edeceğini de ve bu tip olayların devam edeceğini de Müslümanların kabul etmesi gerekir. Ve bu gittikçe tırmanarak gelişir. Bunun çözümü Türk İslam Birliği’dir ve Türk İslam Birliği düşüncesi içerisinde kilitlenmektir, Mehdi’yi beklemektir, Mehdi’nin zuhurunu istemektir, Mehdi’yi aramaktır. Mehdi’yi aramazsa insanlar, Mehdi’nin zuhurunu beklemezlerse, Mehdi aşkı olmazsa çünkü Mehdi müjdelenmiş, geleceği belirtiliyor, ama bana ne derse, eğer insanlar Allah’ı unutursa, Allah da o insanları unutur.

Ne Oldu


Hürriyet Gazetesi, 10 Şubat 2009







Ahmet Yusuf (Türkiye'de eğitim görmüş Başbakan Danışmanı): "Kendimizi ilk kez bu kadar Türkiye'ye yakın hissettik. Saldırı başladığında dünyadan ilk arayan ve ilk gelen Türkiye oldu. Erdoğan, bundan sonra da bizim için rol oynamaya devam etsin. ABD, AB, Mısır'a ve İsrail'e 'BİZ TÜRKLERE GÜVENİYORUZ' diye haber gönderdik. Çünkü Türkiye'nin hepsiyle yakın ilişkileri var. TÜM GAZZE HALKI ERDOĞAN'I, TÜRKİYE'Yİ SİYASİ DEĞİL DUYGUSAL AHLAKI VE İNSANI OLARAK SEVİYOR. Ama bence en önemlisi Abdullah Gül, Başbakan Tayyip Erdoğan ve Büyükelçi Ahmed Davudoğlu'nun Gazze saldırısı ve sonrasındaki Davos çıkışı ile 'Yeni Osmanlılar' akımını başlattı. BÜYÜK TÜRKİYE BÖYLE OLUNUR, OSMANLININ DİRİLİŞİ BELKİ DE ORTADOĞU'DA TÜM SORUNLARI ÇÖZER… "

Hasan Ebu Şaban (85 yaşında eski FKÖ üyesi): "KEŞKE OSMANLI, BU TOPRAKLARDAN GİTMESEYDİ. İngilizler'den sonra buralara hayır gelmedi. Davos'ta olanları televizyonda izledim, ağladım. Bana babamın anlattığı Osmanlıyı hatırladım."

Muhammet El Tuam (Elektrik teknisyeni): "İki kardeşim hastanede ağır yaralı. Ben ölmemek için ailemle bodrumda yaşadım. Artık bizden Yahudiler uzak dursun, biz de onlardan uzak duralım. Ama istediğim, Hamas ve El-Fetih'in birleşerek Filistin devletini kurmaları. BİZ BİRLEŞEMEZSEK DÜNYADA KİM NE YAPARSA YAPSIN BU KAN DURMAZ, BU DEVLET KURULMAZ."


Samir El Toom (Müteahhit): "BAŞBAKAN ERDOĞAN, MÜSLÜMAN ÜLKELERİN TEK DEVLET BAŞKANI OLSUN. Davos'ta gerçek bir lider gibi davrandı. Mısırlı Amr Musa da onu seyretti. Ben oğlumu kaybettim. Şimdi bu savaşı kim kazandı? İsrail mi, El-Fetih mi yoksa Hamas mı? Hiçbiri benim oğlumdan daha değerli değil."

Amina Reyhan (66 yaşında, ev kadını): "Bu arkamda gördüğünüz evde üç aile yaşıyorduk. Şimdi yerle bir oldu. 22 yaşındaki oğlumu kaybettim. Bitsin artık bu savaş. Hayatım boyunca onlarca akrabam İsrail tarafından ya öldürüldü ya da esir alındı. Bıktık. TÜRKİYE MÜSLÜMAN DÜNYASININ ÖNDERİ OLARAK BU SAVAŞI DURDURSUN."

mesajkutusu.blogspot.com

Sitemiz kez ziyaret edilmiştir