MUTLAKA BİRLİĞİ DESTEKLEMEK ZORUNDAYIZ

Ne Demişti

Malatya TV, 7 Ocak 2009


Sunucu: Hocam İslam alemi çok kanlı iki hafta yaşamakta, Filistin'de büyük bir insanlık dramı yaşanmakta. Bu katliamı neye bağlıyorsunuz? İsrail neden böyle bir saldırıda bulundu?

Adnan Oktar: Müslümanların bölünmüş olması haramdır. MÜSLÜMANLARIN BİRLEŞMEMESİ DE HARAMDIR. Bu haram işlendiğinde Müslümanların gücü olmaz. MÜSLÜMANLARIN BİRLİK OLMASI FARZ, ALLAH'IN EMRİ. Namaz gibi, oruç gibi farzdır. Bölünmesi de domuz eti yemek gibi, şarap içmek gibi haramdır. Arada bir farkı yoktur. MÜSLÜMANLARIN BİRLİK VE BERABER OLMASI DURUMDA BU TARZ BELALAR KESİNLİKLE OLMAZ VE KÖKÜNDEN DE HALLOLACAKTIR… Şimdi bunun zamanı, Türk İslam Birliği'ni yoğunlaştırmak ve gündeme getirmek zamanı. Müslümanların ağlaması, feryat etmesi haramdır, yakışmaz. Kuran'a uygun değil. Bizim yapacağımız tavır TÜRK İSLAM BİRLİĞİ'Nİ BİR AN ÖNCE OLUŞTURUP BU FİTNEYİ KÖKÜNDEN BİTİRMEKTİR.

Ne Oldu

Hürriyet Gazetesi, 19 Ocak 2009






Arap Birliği Genel Sekreteri, Mısır Dışişleri Bakanı Amr Musa, bu hafta başlayacak olan Arap Birliği Ekonomik Zirvesi'nin mutlaka başarıya ulaşması gerektiğini söylüyordu cumartesi yaptığı açıklamada:
"MUTLAKA BİRLİĞİ DESTEKLEMEK ZORUNDAYIZ…"

mesajkutusu.blogspot.com

Sitemiz kez ziyaret edilmiştir