Darwinizm Türkiye'de Öldü - 29.11.2006 - Danimarka/Kristelight Dagblad


Danimarka'nın tanınmış günlük gazetelerinden Kristeligt Dagblad, 29 Kasım 2007 tarihinde İngiliz Reuters haber ajansından Tom Heneghan'ın hazırladığı bir habere "Darwinizm Türkiye'de öldü" başlığıyla yer verdi. Sayın Adnan Oktar'ın Yaratılış Atlası'nın konu alındığı haberde şöyle bildirildi:

DARWINİZM TÜRKİYE'DE ÖLDÜ

Yaratılışçılık Türkiye'de öylesine yayıldı ki, Darwin'in evrim teorisini halkın ne derece kabul ettiği ile ilgili yapılan araştırmada, Türkiye ülke içinde sonuncu oldu. Harika görünümlü, 768 sayfa parlak kuşe kağıda basılmış, resimlerin ve kolay okunabilir metinlerin yer aldığı büyük boyutlu sayfalardan oluşan çalışma, Allah'ın yeryüzünü insanlar ve hayvan türleri de dahil olmak üzere tümüyle yarattığını ispatlıyor.

Yaratılış Atlası'nda, 500 sayfadan daha fazlasında muhteşem resimler yer alıyor ve günümüz canlıları fosillerle karşılaştırılarak, Allah'ın canlılığı ilk yarattığı andan itibaren canlılığın hiç değişmediği ve evrimin hiçbir zaman gerçekleşmediği savunuluyor.

Resimlerin ardından bir kitap uzunluğundaki bölümde ise Darwinizm'in "güçlü olanın hayatta kaldığı" iddiasıyla, ırkçılığın, Nazizmin, komünizmin ve terörizmin ilham kaynağı olduğu anlatılıyor.

Kitapta, "Terörizm belasının kökeni İlahi dinlerde değil, fakat tam tersine Allah'sızlıktadır. Nitekim ateizm de günümüzde Darwinizm ve materyalizm ile ifade edilmektedir" diye belirtiliyor.

... Harun Yahya müstear ismiyle Türkçe olarak 200'de fazla kitap yayınladı ve bunların büyük bir kısmı 51 farklı dile çevrildi. 50 yaşlarındaki Oktar'ın eserleri tüm dünya çapında İslami yayınevlerinde yer alıyor ve internetten ücretsiz indirilebiliyor.