AVRUPA'YI TÜRKİYE KURTARACAK

Ne Demişti

Azerbaycan Devlet Haber Ajansı, 14 Ağustos 2008

Adnan Oktar: İşin doğrusu Türkiye, dünyanın en büyük devletidir. Yani, abartmıyorum en büyük devleti. Şöyle olacak, Türk İslam Birliğinin, büyük Türk İslam Birliğinin lideri olarak Avrupa Birliği'ne girecek Türkiye, o zaman hem Avrupa’yı besleyecek, hem Avrupa’yı güçlendirecek, hem Rusya’nın beli doğrulmuş olacak, hem Ermenistan rahatlayacak, hem İsrail rahatlayacak, hem Filistin sorunu hallolacak. TÜRKİYE BÜTÜN DÜNYAYI KURTARACAK BİR DEVLETTİR. Bütün dünyanın sigortası gibidir Türkiye. Çok hayati bir devlet. BUNU 10-20 YIL İÇERİSİNDE BÜTÜN DÜNYA GÖRMEYE BAŞLAYACAK ve bütün dünyayı kardeş haline getirecektir Türkiye. Bu Allah’ın inşaAllah kanunu, kader böyle inşaAllah.


Kanal Malatya, 26 Aralık 2008

Adnan Oktar: Son gelişmeler bunu daha da pekiştirdi. Türk İslam Birliği ile ilgili çok ciddi gelişmeler oldu. Hayret edecek şekilde gelişmeler var. Ama bu EKONOMİK KRİZDEN SONRA ÖZELLİKLE TÜRK-İSLAM BİRLİĞİ ARTIK MECBURİ HALE GELDİ. İKİNCİ BİR ÇÖZÜM GÜNMÜYOR ŞU AN.

Sunucu: Peki Avrupa Birliği ne der buna sizce? Ya da Ameri Birleşik Devletleri,

Adnan Oktar: AVRUPA BİRLİĞİ’NİN, Amerika’nın KURTULUŞU TÜRK İSLAM BİRLİĞİ’NDE. EĞER TÜRK İSLAM BİRLİĞİ KURULMAZSA AVRUPA DA ÇÖKER, Amerika da çöker. Yani her iki taraf da şu an çöküşe doğru gidiyor.

Sunucu: Avrupa Birliği bunu böyle kabul eder mi sizce? Yada söylediklerinizi kabul ediyor mu sizce?

Adnan Oktar: Teknik bir gerçek bu. Teknik bir gerçek,
bunun teknik bir gerçek olduğunu önümüzdeki yıllarda zaten görecekler.

Sunucu: Peki Türk İslam Birliği’nin Avrupa Birliği’ne katkısı ne olacak? Nasıl kurtaracak bunları?

Adnan Oktar: Türk - İslam Birliği’nin bulunduğu coğrafyada dünyanın en zengin petrolleri, madenleri var. Dünyanın da petrole ve madene ihtiyacı var. Yani dünyanın bütün ekonomisi, sanayisi petrol ve maden üstüne kurulu. Biz onlara ucuz, kaliteli, bol bol petrol ve maden sunacağız. Onlardan teknoloji transfer edeceğiz. Biz onlara teknoloji sunacağız. Ve bu karşılıklı yardımlaşma ve dayanışmayla süper devletlerin hiç ummadığı bir yapıya kavuşacağız inşaAllah, yani hayret edeceği yapıya kavuşacağız. Gerçek süper devletin ne olduğunu görecek insanlar.

Ne Oldu

Habertürk, 28 Ocak 2010