İlmi Mercek Dergisi Ocak 2010 Bülteni




İlmi Mercek Dergisi Ocak 2010 Bülteni

Değerli okuyucumuz,

2010 yılının milletimize, Türk-İslam alemine hayırlara vesile olmasını, tüm dünyaya barış ve huzur getirmesini Allah’tan niyaz ediyoruz.

Derginiz İlmi Mercek 2010 yılının bu ilk sayısında sizlere yine birbirinden önemli konularla ulaşıyor. Bunlardan biri olan kapak konumuz, "Hıristiyanlıkta ve Müslümanlıkta Kastedilen Deccaliyet Masonluktur" başlığını taşıyor.

Evanjelik veya Müslüman görünümlü bazı masonlar, kutsal kitaplardaki hükümlere kendilerine göre yorum getirerek, samimi dindarları yanlış yönlendirme çabası içindedirler. Dünyada bazı Evanjelik Hıristiyanların, İslam’a yönelik hasmane bakış açıları işte bu çirkin çabanın bir sonucudur. Hıristiyan dindarlar üzerinde oluşturulmaya çalışılan İslam’a yönelik bu yanlış bakış açısı aslında sahte ve kirli bir oyundur.

Masonlar, bu sahte oyun vesilesiyle ne hedeflemektedirler? Muharref İncil’deki hangi ifadeleri samimi dindarları kandırmak ve yanlış yönlendirmek için çarpık yorumlamaktadırlar? Hıristiyanlıktaki deccal anlayışı nasıl olmalıdır? Deccaliyete karşı Müslümanlar ve Kitap Ehli nasıl mücadele etmelidirler? Sayın Adnan Oktar, masonların onlarca yıldır sürdürdüğü bu oyunu nasıl deşifre etmiştir? Bu soruların cevaplarını derginizde okuyabilirsiniz.

Artık kurtuluş vaktidir. İçinde bulunduğumuz dönem, Hz. İsa (a.s.)’ın yeniden dünyaya geleceği, Hz. Mehdi (a.s.)’ın zuhur edeceği çok kutlu bir dönemdir. Hangi hak dinden olursa olsun tüm inananların birbirlerini desteklemesi deccaliyetin bu oyununu tümüyle bozacaktır. Dindar Hıristiyanların, dindar Musevilerin ve dindar Müslümanların birlik olması, Allah’ın izniyle dünyaya adalet, barış, sevgi ve dostluk getirecek, deccaliyetin etkisi tümüyle son bulacaktır. Savaşlar, çatışmalar sona erecek, güzel ahlak tüm dünyaya hakim olacaktır. Bu, Yüce Rabbimiz’in vaadidir.

Derginizdeki başka bir önemli konu ise "Mutasyonlar Simetri Düşmanıdır" başlığını taşıyor. Mutasyonlar, düzgün bir yapıya adeta makineli tüfekle ateş etmek gibidir. Sağlam bir şeyin üzerine ateş açılması kuşkusuz ki o yapıyı tamamen ortadan kaldırır. Söz konusu mutasyonların tek bir tanesinin etkisiz kalması veya makineli tüfekle taranmış vücuttaki mevcut bir enfeksiyonu yakarak iyileştirmesi bir şeyi değiştirmemektedir. Organizma zaten kendisine isabet eden 99 mermi ile yerle bir olmuştur.

Mutasyonlar, canlı organizmanın genlerini bozulmaya uğratmış, canlıya ait muhteşem simetriyi ortadan kaldırmış, onu yaşayamaz duruma getirmiştir. Ancak burada unutulmaması gereken şey mutasyonların da Allah'ın konrolünde gerçekleşen olaylar olduğudur. Allah yaratmasındaki mükemmelliği insanlara göstermek için böyle örnekler yaratmakta, yaratma sanatını göstermektedir. Bu makaleyi büyük bir ilgiyle okuyacaksınız.

Derginizde sizlere ulaşacak olan diğer bazı konu başlıkları ise şunlardır:


KAPAK KONUSU:

Hıristiyanlıkta ve Müslümanlıkta Kastedilen Deccaliyet Masonluktur


KURAN MUCİZELERİ:

Kuran’ın Bilimsel Mucizelerinden Örnekler

İNSAN VÜCUDU:

Hormon Orkestrasının Şefi: Hipofiz Bezi

HAYVANLAR ALEMİ:

Canlı Davranışlarındaki Muazzam Bilinç

Kutup Ayılarının Buz Üstünde Yaşamalarını Sağlayan Mükemmel Detaylar

İNCELEME:

Mutasyonlar Simetri Düşmanıdırlar

Dünya Hayatının Beynimizdeki Kopyasıyla Muhatap Oluruz

Bu Sayıdaki Diğer Makaleler
İslam Dünyası’nda Geçen Ay
Bir Ayet Bir Açıklama
Türk İslam Birliği Yolunda...

Bu Ay Neler Var?

Fosiller Evrimi Yalanlıyor

Doğadaki En Başarılı Tasarımcılar: Örümcekler
Hayvanlar aleminin en kalabalık canlı gruplarından olan örümceklerin pek çok mucizevi ve dikkat çekici özelliği vardır.

Darwinist Neleri Düşünmez?

Mikro Anahtarlara İlham Olan Palmiye Böcekleri

HEDİYE KİTAP:

Kuledeki Küçük Adam