GENERAL SUİKASTINDA DA ERGENEKON İZİ

Ne Demişti

Kaçkar TV, 12 Şubat 2009


Sunucu: Yeni olan bir hadise biliyorsunuz, Azerbaycan Hava Kuvvetleri Komutanı'nnı vurdular, bunu sizce kimler yapmış olabilir? Veya kimler bundan çıkar sağlamış olabilir?

Adnan Oktar: BENİM İLK AKLIMA GELEN ERGENEKON ORADA DA ÖRGÜTLENMİŞ BİR YAPILANMAYDI, onlarla bir menfaat yönünde bir çatışma olduysa, yani ERGENEKON ÖRGÜTÜ O KİŞİNİN KENDİ MENFAATLERİNE ZIT OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜYSE BÖYLE BİRŞEY YAPABİLİRLER. TAM ONLARIN STİLİNE VE MODELİNE UYGUN.




Tempo TV, 3 Aralık 2008


Adnan Oktar: Yani cinayet eşittir ergenekon, ergenekon eşittir cinayet. Cinayeti işleyen herkesi destekler ergenekon. Yani kan akıtan adam öldüren herkes. Her türlü terör örgütü, her türlü kan dökücü örgütü destekler. Yeter ki insanlık düşmanı olsun, yeter ki kan döksün, yeter ki cinayete eğilimli olsun. BÖYLE BİR YAPILANMADIR, ÇÜNKÜ MASON DESTEKLİDİR. Zaten bayrakları geçen gün gösterildi tamamen masonik işaretler, ben mason yönetiminde olduğunu masonlarca desteklendiğini belirtmiştim. Nitekim pergel, gönye, yine İsrail’in kullandığı fakat daha ziyade masonların kullandığı altı köşeli yıldız ve renkler hepsi masoniktir. Ve masonların kullandığı amblemlerdir. Fakat bu yapılanma tabii daha dar planda ele geçirildi yani geniş çapta ele geçirilmiş değil. Ve en mühim uzantısı da hukuk alanında olan uzantıdır. Buraya da bir operasyon yapılması gerekiyor. Bu çok önemli yani kararlı olarak üzerine gidilmesi gerekiyor ama devletin her kesiminde siyasilerin, vatandaşların tam anlamıyla bu olayı desteklemeleri gerekir. Yok fiyasko çıkacak, yok bilmem nereye fiyasko çıkıyor, yani binlerce mermi, binlerce bomba, silah, malzeme var ki bu çok az bir kısmıdır yakalananlar, yani ergenekonun asıl depoları daha ele geçirilememiştir. Gizli depolarına girilememiştir daha çok çok az bir kısmıdır. Ama asıl önemli olan, yüzbinlerce insanımızı öldürmüşlerdir. Yüzbinlerce cinayetleri vardır. Bir tane iki tane on tane değil. Bir tek Türkiye’de de değil bunlar heryerde örgütlendiler. TÜRKİYE’NİN DIŞINDAKİ ÜLKELERDE DE ÖRGÜTLENDİLER. İRAN’DA, AZERBAYCAN’DA, Türkmenistan’da, Kırgızistan’da oralarda da böyle insanlara yaka çırptırdılar ve bunları kovdular oralardan yani nefret ettirdiler. Güya Türklük adına gittiler. Yani Türklük kim siz kimsiniz. Yani Türklük ve Türk düşüncesini yüceltmek Türk ahlakını yaymak için güzel ahlaklı olmak lazım İslam ahlakını bilmek lazım. Sevgi, şefkat, merhamet, barış, kardeşlik düşüncelerini çok iyi bilmek ve özellikle de insanları Allah’ın bir lütfu olarak Allah’ın güzel bir tecellisi olarak görmek lazım. Bunlar Darwinist ve materyalist baktıkları için, insanları Darwinist düşünceyle katleden bir örgüt yapılanması içindeler, böyle bir örgütün Türklükten bahsetmesi, Türk birliğinden bahsetmesi tamamen bir oyundur. İttihat Terakki’den beri halkı aldatmışlardır. Türkçülükle ve Türklükle alakaları yoktur bu insanların, tamamen bir oyundur. Asıl düşünceleri marksist, leninist, darwinist, materyalist bir devlet kurmaktır. Doğu Türkiye ve Batı Türkiye olarak ikiye ayırıp federal iki devlet şeklinde düşünüyorlar. Diyarbakır’ı doğudaki devletin başkenti olarak düşünüyorlar. İstanbul veya İzmir’i de batıdaki devletin başkenti olarak düşünüyorlar. Nihai hedefleri bu, bunu asla yaptırmayız. Türk devleti bunu asla yaptırmaz. Fakat bunun sonuna kadar gidilmesi gerekiyor ve sonuna kadar gayret edilmesi gerekiyor.

Ne Oldu



Ergenekon soruşturması, Azerbaycan'a da uzandı. 1992 yılından bu yana Azerbaycan Hava Kuvvetleri Komutanlığı görevini yürüten General Rail Rızayev suikastının ardından, Azerbaycan makamları Türkiye'den yardım istedi. Ergenekon operasyonu kapsamında adı geçen kimi isimlerin 1995'te Azerbaycan'daki darbe girişimini örgütleyen kişiler olmaları nedeniyle Aliyev yönetimi soruşturmayı derinleştirdi.

Yeni Şafak Gazetesi, 16 Şubat 2009



ntvmsnbc, 15 Şubat 2009





mesajkutusu.blogspot.com

Sitemiz kez ziyaret edilmiştir