Net Cevap.org - Bülten

Darwinizmden Sonra Aynı Mantıkta Yeni Bir Sapkın İnanç Daha Ortaya Çıktı : ''Atarwinizm''

Yeni bir bilim adamı ortaya çıkmış. İsmi Charles Atarwin. Atarwin yepyeni bir teori ortaya atmış ve hortlakların gerçekten var olduğunu iddia etmiştir. Hortlak Türlerinin Kökeni diye bir kitap çıkarmıştır. “Yeni bir teori geliştirdim, henüz buna dair hiçbir delilim yok ama delilleri mutlaka bulacağım” demiştir. Kendisine karşı çıkanlara ve hortlakların var olmadığını söyleyen kişilere ise “bilime karşı mısınız” diye tepki göstermiştir. Teorisi için şu formülü geliştirmiştir:

xy{f(x)±g(x)}+enerji+fotonal etki+(an+1)/an+elektrik+òf(x)+g(x) = prehortlak

òxndx+su buharı+log1/x+sinhx/coshx+elektrik+f(1+x2) = arahortlak

tangx+(xy)2.yx+kozmik ışınlar+glogx2+su buharı«g(x)+radyasyon = tama yakın hortlak

afx2+wcos x2+(f(x)±g(x)+radyasyon+lfx3+(xy2+yx2)p+enerji = tam hortlak



Dünyaca ünlü çeşitli Darwinist yayınlarda yer alan bir haber, 7 Ekim 2008 tarihinde Vatan gazetesinde de yayınlandı. “İnsanın evrimi artık durdu” başlığı altında yayınlanan haberde, İngiliz genetikçi Steve Jones’un insanın sözde evriminin geleceğine dair spekülasyonlarına yer veriliyordu. İnsanın hayali evriminin sona erdiğini öne süren Jones’a göre, “insan nesli varlığını sürdürmeye devam ederse bundan 100 milyon yıl sonra insan şu anda olduğundan pek de farklı görünmeyecek”ti.

Elbette insan nesli varlığını sürdürürse bundan 100 milyon yıl sonra insan şu anda olduğundan pek farklı görünmeyecektir. Ancak bunun sebebi, insan evriminin durması değil, böyle bir evrimin hiç yaşanmamış olmasıdır. Evrimcilerin insanın kökeniyle ilgili senaryoları, materyalizmin kabullerini kendi varoluşlarına uyarlayarak kurguladıkları masallardan ibarettir. Sadece önyargı ve hayalgücüne dayalı bu senaryoları bilimsel olarak güçlü kılacak herhangi somut delil bulunmamaktadır.


Darwinizmin Yaygara ve Demagoji Yöntemleri

Darwinizm’i kanıtlayan tek bir tane bile delil yoktur. İşte bu nedenle Darwinistler, tam 150 yıldır bilimsel delil getirmek yerine farklı bir yöntem kullanırlar: Yaygara ve demagoji.

- Darwinistler, evrim teorisinin bir sahtekarlık olduğunu gizleyebilmek için her yola başvururlar. Evrimi sorgulayan, anti-Darwinist görüşü savunan profesör ve bilim adamlarını alelacele görevden alır ve onları sustururlar.

- Darwinizm sahtekarlığını, son derece karmaşık bilimsel bir gerçekmiş gibi göstermeye çalışırlar. Karışık formüllerle, anlaşılmayan kelimelerle insanları aldatmaya çalışırlar. Bilimsellikle hiçbir ilgisi olmamasına rağmen, bilimselliği ve insanların bilime olan saygısını kullanırlar.


mesajkutusu.blogspot.com
Sitemiz kez ziyaret edilmiştir