DARWINİZM AVRUPA’DA YERLE BİR OLDU


Darwinistlerin hayallerinde var ettikleri evrimi kanıtlayabilmeleri için,

- İddia ettikleri ilkel çorba denilen çamurlu suda, hayali “ilk hücre”nin nasıl meydana geldiğini açıklamaları gerekmektedir. Fakat Darwınizm Henüz İşlevsel Tek Bir Proteinin Nasıl Tesadüfen Meydana Gelebildiğini Açıklayabilmiş Değildir.

- Hayali evrim mekanizmalarının iddia ettikleri şekilde evrimleşme sağladığını göstermeleri gerekmektedir. Fakat Darwınistler, Sahte Evrim Mekanizmaları “Doğal Seleksiyon” Ve “Mutasyonlar” Yoluyla, Laboratuvar Ortamında Bile, Bir Canlıya Faydalı Bir Özellik Veya İşlevsel Yeni Bir Gen Ekleyememişlerdir.

- Moleküler sistemler, göz, kulak gibi indirgenemez komplekslikteki organların, evrimin hayali ve uzun aşamalarında nasıl tesadüfen meydana gelebileceğini açıklayabilmeleri gerekmektedir. Fakat Evrim Teorisi, “Gözü Düşünmek Beni Teorimden Soğuttu” Diyen Darwın’den Beri, İndirgenemez Komplekslikteki Yapılara Tek Bir Açıklama Getirebilmiş Değildir.

Bunlar, Darwinistlerin açıklamayamadıklarıdır. Fakat Darwinistlerin asıl açıklayamadıkları şey, evrim teorisinin olması gereken delilleri, yani Olmayan Ara Fosillerdir.

- Darwınistler Tek Bir Ara Fosil Bile Getirememişlerdir.

- Darwinistlerin ara form olarak öne sürdükleri fosillerin bir kısmının tam, eksiksiz ve mükemmel canlılara ait olduğu, diğer kısmının ise Darwinistler tarafından “üretilmiş” sahte örnekler olduğu ortaya çıkmıştır. Ara Fosil Yokluğu Karşısında Darwınistler, Sahte Fosilleri Yıllarca Dünyanın En Ünlü Müzelerinde Sergileyerek Halkı Aldatmışlardı.

- Darwın’den Bu Yana Yer Altından 100 Milyondan Fazla Fosil Çıkarılmıştır. Bu Fosillerin Tamamı, Eksiksiz, Tam Ve Mükemmel Canlılara Aittir.

- Milyonlarca Olması Gereken Ara Fosillerden Eser Yoktur. Ama Mükemmel Görünümdeki Kusursuz Canlıların Fosillerden Milyonlarcadır.

- Yaşayan Fosiller, Canlıların Milyonlarca Yıl Önce Bugünkü Görünümleri İle Yaratıldığını İspat Etmektedir.

Bu gerçek, Yaratılış Atlası ile tüm dünyaya ilan edilmiştir. Yaratılış Atlası’nda binlerce fosilin sergilenmesinin ardından, Darwinist çevrelerde yoğun bir panik başlamıştır. Özellikle Avrupa halkı, Darwinizm’in geçersizliğini görmüş ve dalga dalga Allah’a yönelmeye başlamışlardır.

Yaratılış Atlası’nın etkisiyle Avrupa’da meydana gelen sarsıcı etki Avrupa basınının manşetlerine şu şekilde yansımıştır:

Fransa:

2007 yılı başında bütün okullara gönderilen ve evrim teorisini reddeden bir Atlas, Soğuk Duş Etkisi Yaptı. (Science et Vie, Aralık 2007, s. 96-97)

Milli eğitime bağlı Svt müfettişi Dominique Rojat: "Bu konu hakkında, Müslüman kaynaklı olarak düzenlenmiş İlk Büyük Olaydır Bu". (Science et Vie, Aralık 2007, s. 100)

Demek ki Yaratılışçılık, Göz Ardı Edilemez Bir Başarı İle Bütün Dini İnanışları Etkilemiş durumda. (Science et Vie, Aralık 2007, s. 100)

Bir Paris lisesinde yaşam ve yer bilimleri öğretmeni Adeline Lecot: "... karşı çıkışları eskiye göre çok daha kesinleşti. İki sınıfımda 5 tane çok katı anti-evrimci öğrencim var. Bazıları çok iyi öğrenciler. Cevaplarını, İnternette Buldukları Harun Yahya’ya Ait Delilleri Referans Alarak çok daha gözüpek bir şekilde delillendiriyorlar." (Science et Vie, Aralık 2007, s. 98)

Yaşam ve yer bilimleri bölümü duayenlerinden olan Milli Eğitim genel müfettişi Annie Mamecier'ye göre: "Bazen öyle durumlar oluyor ki; lise öğrencileri imtihan kağıtlarına, evrim teorisi ile ilgili sorulara kendilerine derste öğretildiği şekliyle cevap verdiklerini, ancak Kendilerinin Evrim Teorisine İnanmadıklarını yazıyorlar." (Science et Vie, Aralık 2007, s. 98)

Almanya:

Adnan Oktar evrim karşıtı Yaratılışçılığın [evrimi] en yıkıcı etkiye sahip olan savunucularından biri. ... Yaratılış Atlası Adnan Oktar’ın başyapıtı. Harikulade fosil resimlerinden oluşan, parlak baskılı, oldukça masraflı bir kitap. Science dergisi İngilizce baskısında Yaratılış Atlası’ndan “Uzun Zamandır Evrime Yapılan En Etkileyici Saldırı” diye bahsetmişti... Kitabın pazarlaması mükemmel planlanmış. Öyle ki kitap bütün Kölnlü öğretmenlere aynı gün içinde ulaştı. ... Şu bir gerçek ki, çocuklar ve gençler kitabın sayfalarını çevirecek olsalar, kitabın muhteşem sunumundan kesinlikle etkileneceklerdir. Atlas’da gösterilen kurt kafatasları, balık, böcek veya sırtlan fosilleri hep aynı mesajı iletiyor: Milyonlarca Yıldır Hiçbiri Değişmemiş, Evrim Hiçbir Şekilde Yaşanmamıştır. (Kölner Stadt-Anzeiger, 20.09.2007, Nr. 219)

Kitap geçtiğimiz baharda Fransa'da büyük yankı meydana getirdi. Binlerce sayıda kitap, sanki yüksek bir boşluktan öğretmenlerin, okul müdürlerinin, kütüphane yetkililerinin, yazarların masalarına düşmüştü. Parlak kağıda 800 sayfa, 6 küsür kilo ağırlığında bir kitap... İlettiği mesaj açık: Darwin Yalan Söylüyor. Evrim Yok. Dünyayı Allah Yarattı Ve Bir Kerede Yarattı. (Süddeutsche Zeitung, 9 Temmuz 2007, Nr.155, S. 3)

İngiltere:

Harun Yahya, Müslüman Dünyasının En Fazla Kitapları Dağıtılan Yazarlardan Biri... Din ve bilim hakkındaki gösterişli kitapları ve DVD'leri dünya çapında İslami kitapçılarda satılıyor... Ve okuyucularının eserlerini internet sitesinden bedava indirmesine izin veriyor.

(http://uk.reuters.com/article/features News/

idUKL2926092420080619)

...bu kitap ortaya çıkmadan önce kimsenin Avrupa’da güç kazanan Müslüman yaratılışçılığından haberi yoktu… Son derece net olan durum şudur; Yaratılışçılık Gerçekten De Avrupa’ya Gelmiştir… Bu Yüzden Bunu Çok Ciddiye Almamız Gereklidir… Şimdiye kadar gördüklerimiz sadece bir başlangıçtan ibaret! (New Humanist, 03.05.2008, s. 40-41)

İslam'da, yaratılışçılık konusu Hıristiyanlık'ta olduğundan daha temel bir görüş. En önde gelen Müslüman yaratılışçı, Türk yazar Harun Yahya ilgi çekici bir şekilde Siyonistlere, Masonlara ve Komünistlere musallat olmuş durumda, dinlerarası diyaloğa eğilim gösteriyor ve terörizme karşı çıkıyor... Kitapları ve CD’leri çok güzel biçimde hazırlanmış. (The Morning Star, 02.03.2008, s. 9)

Belçika:

"Maymunlardan geldiğimize inanmıyorum. Kuran’da bunun doğru olmadığı belirtiliyor." Müslümanlara geçen haftalarda evrim teorisini neden reddettikleri soruldu. Bu soruyu soran ise, neredeyse hep aynı isimle karşılaşıyor: HARUN YAHYA… (De Morgen, 16.02.2008, s. 25-26)

… Evrim teorisinin kurucusu olan Charles Darwin yılı yaklaşıyor, fakat aynı zamanda Ülkemizde Evrim Teorisi Giderek Daha Fazla Reddediliyor. Örneğin Müslüman öğrencilerin büyük bir kısmı canlıların ortak bir atası olduğunu ve yüzyıllar boyunca evrimleştiklerini kabul etmiyorlar. Doksanların sonlarından itibaren kendilerini Darwinistlere karşı mücadeleye adadılar. Bunu adım adım yürüttüler. 2005’te Türk fen bilimleri öğretmenlerinin yarısı hala evrim teorisini kabul ediyordu. Geçen sene yapılan benzer bir ankete göre,

Kısa bir süre önce Yaratılış Atlası, okullara ve üniversitelere olduğu gibi büyük ulusal kütüphanelere de sunuldu. Harun Yahya isimli bir Türk'ün, evrim teorisini yalanlamak amacıyla yazdığı bu resimli, büyük kitap karşısında, Avrupalı kütüphaneler şaşkına döndüler... Bir kitabın yakılacak bölümüne gönderilmesinin anlamı, Onun Şok Edici Bir İçeriğe Sahip Olduğunun Göstergesiydi. (Le Soir, 09.02.2008, s.16-17)

Yaratılışçılık yelkenler fora Hızla İlerliyor. Hiç şüphesiz bazı dindar grupların bu konudaki etkisi çok fazla. Geçen sene Fransız okullarına dağıtılan Yaratılış Atlası’nı Hatırlamakta Yarar Var. Harun Yahya müstear ismiyle yazan Türk kökenli yazar Adnan Oktar, 800 sayfalık tuğla gibi kitapta, Kuran'ı temel alarak evrim teorisini reddediyor. (La Libre, 14.03.2008, s. 8)

Hollanda:

Evrim karşıtı propagandayla dolu, pahalı bir kitap olan Atlas, bilim adamlarına, gazetecilere ve okullara ücretsiz olarak yollandı... Yaratılış Atlası mükemmel tasarlanmış bir çalışma. 6 kilo 60 gram ağırlığındaki kitap en iyi kalitede fosil resimleriyle dolu. Yaklaşık 800 sayfalık kitap İnsanı Sersemleten Bir Güzelliğe Sahip. (Deverdieping Trouw, 26.07.2007, s. 6-7)

Danimarka:

Anti-Darwinist Bombardıman: Evrim teorisine karşı gerçekleştirilen uluslararası kampanya, Danimarka’yı vurdu. Darwin’in, birçok şey gibi, Nazizm ve terörizmden de sorumlu tutulduğu kitap, 6.5 kilogram ağırlığında ve 765 sayfa.

Harun Yahya, kendisinin de söylediği gibi, Çok Açık Biçimde Artık Avrupa’yı Fethetmek Üzere Olan Kampanyasından Çok İyi Sonuç Almış Durumda.

...Darwin’in teorileri, sonunda kesin bir yenilgiyle yüz yüze. Harun Yahya Kitaplarıyla İnsanlara "Allah İnançlarını Geri Kazanmaları İçin Yardımcı Olacak " Bir İmkan Vermiş Oluyor. (Politiken, 13.09.2007)

İsviçre:

... Şimdi bütün İsviçre bu konuyu (Yaratılış Atlası) konuşuyor. Hem de Büyük Bir Heyecan Ve Coşku İçinde... (Blick, 4 Mayıs 2007, Silvana Guanziroli, s. 8)

Amerika’da, yaratılışçılık okullarda okutuluyor! Avrupa’da propaganda tam rayına oturmuş: Olağandışı Bir Atlas Tüm İsviçre’yi İstila Etti! (Le Matin, 02.05.2007, s.18-19)

Polanya:

Heybetli Eser, her tür şeytani zihniyetin altında Darwinizm’in yattığını söylüyor. Atlas 768 sayfa, 5,5 kilo ağırlığında. A3 formatında ve çok iyi kalite kağıdı ile mükemmel bir çalışma. Kumaş kaplı kapağında hayvan hologramları var. Binlerce renkli resim, diagram ve şema var. Böyle bir çalışma kitapçılarda çok pahalıya satılır. Ancak bu eser dünyanın pek çok yerinde pek çok insana ücretsiz olarak ulaştırılmış.” (http://www.racjonalista.pl/kk.php/s,5728)

Çeşitli Avrupa ülkelerinde çıkan bu haberlerle benzer şekilde, İrlanda’nın Belfast Telegraph, İspanya’nın El Periodico, İtalya’nın Libero ve Avvenire, Rusya’nın Komsomolskaya Pravda yayınlarında Yaratılış Atlası konu edilmiş ve Avrupa halkı üzerindeki etkisine değinilmiştir. Yaratılış Atlası’nın özellikle Darwinist kökenli Avrupa üzerindeki bu etkisini ortaya çıkaran kesin kanıt ise, Atlas’ın dünya çapında tanınmasının hemen ardından yapılan anketlerin verdiği sonuçlardır. Söz konusu anket sonuçları şöyledir:

- Fransız Science Actualités sitesi tarafından gerçekleştirilen anket sonucuna göre, Fransa Halkının %92’si Evrime İnanmamaktadır.

- Almanya’nın en önemli yayınlarından Die Welt gazetesinin internet sitesinde sorulan “Size göre yaşam nasıl oluştu?" sorusuna Alman Hakının %86’sı "Allah Yarattı" Şeklinde Cevap Vermiştir.

- Danimarka’nın yüksek trajlı Ekstra Bladet gazetesinin internet sitesindeki anket sonucuna göre, Danimarka Halkının %88’i İnsanların Maymundan Geldiğine İnanmamaktadır.

- Almanya'nın en büyük gazetelerinden Süddeutsche Zeitung'un internet sitesinde yapılan ankete göre, Allah’a İnananların Oranı %87’dir.

- İsviçre’nin yaygın okunan gazetelerinden Blick’in internet sitesindeki anket sonucuna göre, Yaratılışa İnananların Oranı %85’DİR.

Evrim teorisi, 21. yüzyılda milyonlarca fosilin mükemmel canlıları temsil ettiğinin anlaşılması ve bu gerçeğin Yaratılış Atlası ile dünyaya duyurulması ile büyük bir şok ve yenilgi yaşamıştır. Dünya artık evrim teorisine inanmamaktadır. İnsanlar, bilimsel hiçbir delil sunamayan evrim teorisinin bir yalan ve aldatmaca olduğunu anlamışlardır. Her geçen gün sayısı artan tam ve mükemmel görünümdeki fosiller evrime meydan okumaktadır. Kusursuz yaratılışın muhteşem örnekleri keşfedilip sergilenmekte ve Yüce Rabbimiz’in şanı tekrar tekrar yüceltilmektedir.

Evrim Teoris’nin Bir Aldatmaca Olduğunu Anlamak İçin Harun Yahya’nın Kitaplarını Okuyun!

Toplam 5600 Sayfa ve Yaklaşık 11.000 Resimden Meydana Gelen 7 Ciltlik Yaratılış Atlası’nın Birinci Cildi Avrupa’da Şok Oluşturdu.

Evrim Teorisini yalanlayan yüzlerce fosile yer verilen ve 28x38 cm.'lik dev ebadı, baskı kalitesi ve tekniği ile dünyada tek olan 764 sayfalık bu kitapta, teorinin çöküşü hakkında en doyurucu bilgileri bulabilirsiniz. Eser, kapağındaki orijinal hologram görüntülerle, parlak kuşe kağıdıyla, toplam 1500’ü aşkın renkli resim, fotoğraf ve belgeyle benzersiz bir görünüme sahip. Ayrıca “Evrimin Fosillere Yenilişi” isimli VCD belgesel bu dev eser ile birlikte... Kitabı Global Yayıncılık’tan satın alabilir veya internetten ücretsiz okuyabilirsiniz.

Adnan Oktar’ın, Harun Yahya müstear ismiyle kaleme aldığı eserlerin sayısı yaklaşık 250’dir. Bu kitaplar 48.000 sayfa ve 35.500 resimden oluşmaktadır.

Adnan Oktar'ın, Harun Yahya müstear ismi ile kaleme aldığı kitapları ve bunlardan yararlanılarak hazırlanan belgeselleri, www.harunyahya.org, www.harunyahya.net ve www.harunyahya.com adreslerinden ücretsiz olarak okuyabilir veya Global Yayıncılık'ın 0212 444 444 1 no’lu telefonundan temin edebilirsiniz.



mesajkutusu.blogspot.com

Sitemiz kez ziyaret edilmiştir