AVRUPA’DA ATEiSTLERiN MAĞLUBiYET ŞOKU



Eğer evrim yaşanmış olsaydı, canlıların aşama aşama gelişerek bugünkü halini aldığını gösteren milyonlarca ara fosil bulunması gerekirdi. Fosillerde izleri bulunan canlıların, uzuvları tam gelişmemiş, patolojik yapıları olan, acayip varlıklar olması lazımdı. Yer altından çıkan fosil örneklerinin Dr. Moreau'nun Adası gibi garip bir dünyanın izlerini taşıması, Moreau’nun Adası'ndaki gibi mahlukların geçmişte yaşadığını gösteren fosillerin sıkça bulunması gerekirdi.

Fakat durum böyle değildir:

- YERALTINDANA100 MİLYONDAN FAZLA FOSİLÇIKARILMIŞTIR.

- BU FOSİLLERİN TAMAMI, EKSİKSİZ VE MÜKEMMEL CANLILARA

AİTTİR. CANLILARIN HİÇBİRİ DEĞİŞMEMİŞTİR.

- MİLYONLARCA FOSİL ÖRNEĞİ, GÜNÜMÜZ CANLILARININ

MİLYONLARCA YIL ÖNCE DE AYNI OLDUĞUNU GÖSTERMİŞTİR.

- DARWİNİSTLERE GÖRE OLMASI GEREKEN GARİP GÖRÜNÜMLÜ

HAYALİ ARA FOSİLLERDEN İSE BİR TANE BİLE YOKTUR.

- EVRİM TEORİSİ, HAYATIN KÖKENİNİ, BİR HÜCRENİN İÇİNDEKİ TEK

BİR PROTEİNİN DAHİ NASIL OLUŞTUĞUNU AÇIKLAYAMAMAKTADIR.

- EVRİM TEORİSİ, HER YÖNDEN KESİN OLARAK ÇÖKÜŞE UĞRAMIŞTIR.

Bu somut kanıtları tüm dünya ilgi ve hayranlıkla izlemiştir. Bunun sonucunda dünya çapında büyük bir kanaat değişikliği meydana gelmiştir. İnsanlar evrimin büyük bir yalan olduğunu anlamış, iki asır boyunca aldatıldıklarını şaşkınlıkla görmüşlerdir. Yaratılış Atlası isimli eserin tüm dünyaya sunulmasının ve dünya çapında fosil sergilerinin gerçekleştirilmesinin ardından canlıların şu anki görünümleriyle yoktan yaratıldıklarını anlamışlardır. Darwinistlerin yıllardır hasretle bekledikleri hayali “kayıp halka”nın ise aslında hiç var olmadığını görmüşlerdir.

Özellikle Avrupa halkı, evrim sahtekarlığını daha önce bilmezken, fosillerin gösterdiği kesin kanıtlarla gerçeği öğrenmiştir. Evrim teorisinin bir aldatmaca olduğunu dürüstçe kabul etmiştir. Bu açık durumu anlamazlıktan gelip demagoji yapmamış, gerçeklere direnmemiştir. Bu durumu, Yaratılış Atlası eserinin yayınlanmasının ardından Avrupa’da yapılan çeşitli anketler kanıtlamaktadır.

Avrupa’nın en ünlü yayın organları tarafından yapılan anketler, büyük bir çoğunluğun evrimi kesin olarak reddettiğini ve tüm varlıkları Allah’ın yarattığı gerçeğini delilleriyle görmüş olduklarını ortaya koymuştur.=


Yaratılış Atlası’ndan Önce, Avrupa’da Tesadüflerin Yaratmasına Yani Evrime İnananların Oranı %80‘ler Civarındaydı, Yaratılış Atlasından Sonra İse Yaratılışa Yani Allah’ın Yaratmasına İnananların Oranı %80-%90’lara Çıktı.

İSVİÇRE / Blick

4 Mayıs 2007

İsviçre’nin en ünlü gazetelerinden biri olan Blick’in yaptığı ankete göre, İsviçre’de Yaratılış gerçeğine inananların oranı %85’dir.

FRANSA/ Science Actualités

16 Şubat 2007

Ünlü Fransız Science Actualités sitesinin düzenlemiş olduğu ankette ortaya çıkan sonuçlara göre Fransız halkının %92’si evrime inanmamaktadır.

DANİMARKA

Ekstra Bladet /29 Haziran 2007

Danimarka’nın ünlü Ekstra Bladet yayın organında yapılan ankette ise “İnsanların Maymundan Geldiğini Düşünüyor musunuz?" sorusuna, Danimarka halkının %88’i "Hayır" cevabını vermiştir.

ALMANYA / Die Welt

17 Nisan 2008

Almanya’nın en ünlü yayın organlarından Die Welt’in, “Size göre yaşam nasıl oluştu?” başlıklı anketinin sonucuna göre ise, Alman halkının %86’sı canlıları Allah’ın yarattığına inanmaktadır.

ALMANYA / Süddeutsche Zeitung / 8 Temmuz 2007

Almanya’nın ünlü Süddeutsche Zeitung yayın organı tarafından yapılan ankete göre, Almanya’da insanın bir Yaratıcı'nın eseri olduğuna inananların oranı %87 çıkmıştır.

Yaratılış Atlası’nın Yankıları Devam Ediyor

Fransa / La Libération / 22.04.2008

Tek Bir Hamlede Tam Bir Panik Gerçekleştirdi…

İngiltere/New Humanist/03.05.2008

Yaratılışçılar Avrupa’da uygun adım marş yürüyorlar…

Hollanda/De Volkskrant/05.09.2007

Evrim Teorisine Karşı Etkileyici Bir Kitap Çalışması…

Belçika/De Morgen/16.02.2008

Evrim Teorisine Karşı Büyük Komplo

Fransa/Le Monde/07.02.2008

Yaratılışçı Fikirlerin Yayılışı Tehlikesi...

Hollanda/Trouw/26.07.2007

Türk Yaratılışçılık İmparatorluğu

Almanya/Nürnberger Zeitung/26.06.2007

Darwin’in Avrupa’da İşi Zor

Belçika/ La Libre/14.03.2008 Yaratılışçılık Yelkenler Fora Hızla İlerliyor...

İngiltere/Reuters/19.06.2008

Müslüman Yaratılışçı İslam'ı Yayıyor, İsa'yı Bekliyor

İsviçre/Le Courrier/29.12.2007

Türkiye, İslami Yaratılışçılığın en aktif merkezlerinden biri…

Danimarka/Politiken/13.09.2007

Anti-Darwinist Bombardıman

İngiltere/The Morning Star/02.03.2008

Evrim İnkarcılarının Yükselişi

Belçika/Het Nieuwsblad/24.03.2007

Yaratılış Atlası Fransız Okullarına Hücum Ediyor

İskoçya/The Sunday Herald/05.04.2008

İslami Yaratılışçı Kitap İskoç Üniversitelerini Vurdu

ABD/NCSE/17.07.2007

İslami Yaratışçılık ABD’yi İstila Ediyor

Danimarka/JydskeVestkysten/

13.09.2007

Olağanüstü Güzellikte Bir Kitap...

İtalya /Corriere Della Sera /15.04.2008

Belçika'da Okullarda Öğretmenler Evrimi Boykot Ediyor

Kanada/The Globe and Mail/26.03.2007

Fransa Yaratılışçılığın Mayın Tarlasına Girdi

ABD/Christian Science Monitor/03.09.2007

İslami Yaratılışçı Grup, Dünya Çapında, Gösterişli Bir Yıldırım Saldırı Başlatıyor

Fransa/Science et Vie/Aralık 2007

Evrim Teorisini Reddeden Atlas, Soğuk Duş Etkisi Yaptı…

Yaşayan fosillerin sunduğu açık deliller, Darwinistler tarafından büyük bir endişe ile karşılanmıştır. Dikkat edilirse, şu anda ne Türkiye’de ne de dünyada evrim teorisini savunan herhangi bir yazı yayınlanamamakta, yeni bir yayın piyasaya sürülememektedir. Darwinist saflarında bir sessizlik hakimdir. Darwinistler, getirecek tek bir delilleri olmadığını bütün dünyanın anlamış olmasının şokunu yaşamaktadırlar. Ve bu şok etkisi, yeraltından çıkan her yeni Yaratılış delili ile bir kez daha katlanmaktadır.

Materyalist felsefenin en büyük dayanağının dünya çapındaki bu güçlü yıkılışı, Darwinistlerin dünyayı aldatma politikasına büyük bir darbe indirmiştir. Ve indirmeye de devam etmektedir. Darwinizm’in dünya tarihinin en büyük aldatmacası olarak insanları yanıltmaya çalışması dönemi sona ermiştir. Artık insanlar, tüm dünyada Allah’ın üstün yaratma sanatını görüp yüceltmektedirler.

Evrim Teorisi’”nin Bir Aldatmaca Olduğunu

Anlamak İçin Harun Yahya’nın Kitaplarını Okuyun!

Toplam 5600 Sayfa ve Yaklaşık 11.000 Resimden Meydana Gelen 7 Ciltlik Yaratılış Atlası’nın Birinci Cildi Avrupa’da Şok Oluşturdu.

Evrim Teorisini yalanlayan yüzlerce fosile yer verilen ve 28x38 cm.'lik dev ebadı, baskı kalitesi ve tekniği ile dünyada tek olan 764 sayfalık bu kitapta, teorinin çöküşü hakkında en doyurucu bilgileri bulabilirsiniz. Eser, kapağındaki orijinal hologram görüntülerle, parlak kuşe kağıdıyla, toplam 1500’ü aşkın renkli resim, fotoğraf ve belgeyle benzersiz bir görünüme sahip. Ayrıca “Evrimin Fosillere Yenilişi” isimli VCD belgesel bu dev eser ile birlikte... Kitabı Global Yayıncılık’tan satın alabilir veya internetten ücretsiz okuyabilirsiniz

  • Şu anda görmekte olduğunuz bu üç boyutlu, renkli ve son derece net olan görüntünün kalitesini size, dünyanın bir numaralı televizyon şirketinin ürettiği en gelişmiş televizyon ekranı dahi veremez.

  • Onlarca yıldır, binlerce mühendis bu netliğe ulaşmaya çalışıyor. Bunun için fabrikalar, dev tesisler kuruluyor, araştırmalar yapılıyor, planlar ve tasarımlar geliştiriliyor. Ama yine de beyinde oluşan renkli ve net görüntünün kalitesine ulaşılamıyor.

  • Aynı şekilde kulağın duyduğu sesin kalitesini ve pürüzsüzlüğünü en gelişmiş teknolojik müzik setleri, en gelişmiş ses düzenleri dahi sağlayamıyor. Beyinde oluşan seste hiçbir zaman cızırtı, parazit, kaybolma vs oluşmuyor. Kesintisiz bir netlik ve kusursuzluk mevcut. Sesin olmadığı bir ortamda sesi algılayan, ışığın olmadığı bir ortamda ışığı bilen mükemmel düzenlenmiş bir sistem var.

İşte bu mükemmeliği evrimle ve kör tesadüflerle açıklamak mümkün değildir. Şimdiye kadar insanoğlunun yaptığı hiçbir görüntü ve ses cihazı, insan beyninde oluşan netlikte, canlılıkta 3 boyutlu renkli bir dünya oluşturamamıştır.

Adnan Oktar’ın, Harun Yahya müstear ismiyle kaleme aldığı eserlerin sayısı yaklaşık 250’dir. Bu kitaplar 48.000 sayfa ve 35.500 resimden oluşmaktadır.

Adnan Oktar'ın, Harun Yahya müstear ismi ile kaleme aldığı kitapları ve bunlardan yararlanılarak hazırlanan belgeselleri, www.harunyahya.org, www.harunyahya.net ve www.harunyahya.com adreslerinden ücretsiz olarak okuyabilir veya Global Yayıncılık'ın 0212 444 444 1 no’lu telefonundan temin edebilirsiniz.




mesajkutusu.blogspot.com

Sitemiz kez ziyaret edilmiştir