AHİR ZAMANDAKİ BÜYÜK KURAKLIK, DECCALİYET'İN İSLAM'A KARŞI SALDIRIYA GEÇTİĞİNİN ALAMETİDİR


Allah, Hz. Adem'i yaratmış olduğu günden bu yana, Deccal'in fitnesinden daha büyük bir fitne olmamıştır. (Kıyamet Alametleri, Genişletilmiş 8. baskı, s. 225)

Peygamberimiz (sav), ahir zamanda gelecek olan Mesih Deccal'in çıktığının ve Deccaliyet'in İslam'a karşı saldırıya geçtiğinin bir alametinin de, o dönemde yaşanacak büyük bir kuraklık ve susuzluk olacağını haber vermiştir. Günümüzde yaşanan iklim değişikliği ve büyük kuraklık başlangıcının, Peygamberimiz (sav)'in hadislerinde haber verdiği bu olay olması ihtimali çok yüksektir. (En doğrusunu Allah bilir)

Peygamberimiz (sav), ahir zamandaki Deccaliyet saldırısının alameti olan kuraklık sürecini bir hadisinde şöyle açıklamıştır:

Deccal'ın çıkmasından önce gökyüzü üç sene yağmurunu tutar. Birinci senede normal yağmurun üçte birini tutup üçte ikisini yağdırır. Yeryüzü, bitkisinin üçte birini bitirmez. İkinci yılda gökyüzü normal yağmurunun üçte ikisini yağdırmaz. Yeryüzü de bitkisinin üçte ikisini bitirmez. Üçüncü yılda ise gökyüzü yağmurunun tamamını keser, yeryüzü de bitkisinden hiçbirini bitirmez. (Ebu Davud, İbni Mace, Taberani; Geleceğin Tarihi 3, s. 241)

Tarih boyunca inkar edenler, her dönemde peygamberlere, elçilere ve iman edenlere karşı amansız bir saldırı içerisinde olmuşlardır. Ancak ahir zamanda Deccaliyet'in İslam'a ve iman edenlere karşı yürüteceği saldırı; karmaşa ve fitne ortamı, tarihin hiçbir döneminde eşi görülmemiş büyüklükte olacaktır. Fakat Deccaliyet mutlak mağlup olacak şekilde yaratılmıştır. İnkar edenlerin tuzakları, Allah'ın izni ile, hiçbir zaman başarıya ulaşamayacak, ahir zamanda da iman edenler Allah'ın koruması altında olacaklardır.
mesajkutusu.blogspot.com
Sitemiz kez ziyaret edilmiştir