Adnan Oktar Canlı Yayında




mesajkutusu.blogspot.com
Sitemiz kez ziyaret edilmiştir

Adnan Oktar Canlı Yayında





mesajkutusu.blogspot.com
Sitemiz kez ziyaret edilmiştir

Adnan Oktar Canlı Yayında




mesajkutusu.blogspot.com
Sitemiz kez ziyaret edilmiştir

Adnan Oktar Canlı Yayında




mesajkutusu.blogspot.com
Sitemiz kez ziyaret edilmiştir

Müminlerin İmani Derinliği


Müslümanlar tüm hayatlarını Allah (cc)'ın rızasını kazanmaya adamış, cennete ulaşma umudu taşıyan, samimi insanlardır. Bu amaçları onları her an canlı, şevkli ve uyanık tutar. İçinde bulundukları şartlar ve ortam değişse de onların bu imani derinlikleri hiç değişmez; samimi, şevkli, Allah (cc)'a karşı teslimiyetli tavırlarını korurlar. Allah (cc)'ın emir ve yasaklarına karşı hassasiyetlerini her an muhafaza ederler. Allah (cc)'a samimi olarak iman eden bir insan, tüm olayların Allah (cc)'ın kontrolünde ve Rabbimiz'in belirlediği kader doğrultusunda işlediğine kesin olarak iman eder, her zorluğun ardından mutlaka bir kolaylığın yaratılacağına inanır. Allah (cc) bu gerçeği Kuran'da şöyle bildirmektedir:


"Demek ki, gerçekten zorlukla beraber kolaylık vardır. Gerçekten güçlükle beraber kolaylık vardır. " (İnşirah Suresi, 5-6)


"... Allah, hiçbir nefse ona verdiğinden başkasıyla yükümlülük koymaz. Allah, bir güçlüğün ardından bir kolaylığı kılıp-verecektir." (Talak Suresi, 7)


Müslümanlar, Allah (cc)'ın sözünün mutlaka gerçekleşecek bir vaat olduğuna kesin olarak inandıkları için, daha en başından bir olayın tüm evrelerinde mutlaka güzel gelişmeler olacağına ve bu olayın en hayırlı şekilde sonuçlanacağına inanırlar. Bu, Allah (cc)'a kesin bir bilgiyle inanan ve Kuran'ın hak kitap olduğunu bilen insanların iman şeklidir. İmanlarındaki bu kesin kararlılık sayesinde Müslümanlar, dünya hayatında her an canlı, şevkli, imanın getirdiği güzel bir coşku içinde yaşarlar. Allah (cc)'ın Kuran'da bildirdiği gibi "hayırlarda yarışan", sürekli güzel ahlak için çaba harcayan bir karakter gösterirler. Müslümanların bu şevkli yapısı ayetlerde şöyle haber verilir:


"Rabbinizden olan mağfirete ve eni göklerle yer kadar olan cennete (kavuşmak için) yarışın; o, muttakiler için hazırlanmıştır." (Al-i İmran Suresi, 133)


"Ey iman edenler, sabredin ve sabırda yarışın, (sınırlarda) nöbetleşin. Allah'tan korkun. Umulur ki kurtulursunuz." (Al-i İmran Suresi, 200)


"Bunlar, Allah'a ve ahiret gününe iman eder, maruf olanı emreder, münker olandan sakındırır ve hayırlarda yarışırlar. İşte bunlar salih olanlardandır." (Al-i İmran Suresi, 114)


Gerçek Müslümanlar Allah (cc)'ın rızasını kazanmakta ve güzel ahlakta gösterdikleri şevk ve heyecan ile diğer insanlardan ayrılırlar. Allah (cc)’a böyle güçlü bir iman ile iman eden bu üstün ahlaklı kimseler, hangi şart altında olurlarsa olsunlar, Allah (cc)'ın emir ve yasaklarını korumakta; Kuran ahlakını uygulamakta hiçbir şekilde taviz vermezler. Çünkü kalplerindeki saygı dolu korku ve derin bağlılık, Allah (cc)'ın beğenmeyeceği bir tavrın gösterilmesini kesin olarak engeller. Aynı şekilde Allah (cc)'ın razı olacağını bildirdiği ahlakı eksiksiz olarak yaşama konusunda da büyük bir şevk ve azim ile hareket edilmesini sağlar. Kuran'da salih müminlerin Allah (cc)'a karşı olan saygı dolu korkuları şöyle ifade edilmiştir:


"Ve onlar Allah'ın ulaştırılmasını emrettiği şeyi ulaştırırlar. Rablerinden içleri saygı ile titrer, kötü hesaptan korkarlar." (Rad Suresi, 21)


Bir başka ayette ise Allah (cc), en güzel dinin, ‘kendini Rabbimiz'e teslim edip, Allah (cc)'a bir olarak iman eden kimselerin dini olduğunu’ belirterek, kayıtsız şartsız bir bağlılığın ve iman derinliğinin önemini şöyle hatırlatmıştır:


"İyilik yaparak kendini Allah'a teslim eden ve hanif (tevhidi) olan İbrahim'in dinine uyandan daha güzel din'li kimdir? Allah, İbrahim'i dost edinmiştir." (Nisa Suresi, 125)(derinallahsevgisi.com)



mesajkutusu.blogspot.com
Sitemiz kez ziyaret edilmiştir

Darwinistler Şokta! “Yanılmışız, T. Rex de Ara Fosil Değilmiş!”


Çin’in Kuzeydoğusu’nda, Darwinistlerin uzun zaman hakkında ara fosil propagandası yaptıkları Tyrannosaurus rex’in küçük bir kopyası bulundu. Raptorex kriegsteini adı verilen fosil, basında ilk olarak, tam da Darwinistlerden beklendiği gibi, T. Rex’in atası olarak tüm dünyaya tanıtıldı.


Fakat fosil ile ilgili detaylar açıklandıkça, bu fosilin, T. Rex hakkında yapılan tüm Darwinist spekülasyonları ortadan kaldırdığı anlaşıldı. Yeni fosil, Darwinistlerin kendi deyimiyle, evrim teorisine darbe indirmişti.


125 milyon yıllık Raptorex, T. Rex’den tam 60 milyon yıl önce yaşamıştı. T. Rex’den 100 kere daha hafifti. 15 metre uzunluğunda ve 4 ton ağırlığındaki T. Rex ile karşılaştırıldığında, Raptorex 3 metre uzunluğunda, 60 kg ağırlığındaydı. Canlının küçük boyutta olmasını ve 60 milyon yıllık tarihini fırsat bilen Darwinistler söz konusu fosilin T. Rex’in atası olarak lanse edilebileceğini düşündüler. Fakat fosil üzerinde yapılan araştırmalar, bu sinsi planları tamamen altüst etti.


Fosil T. Rex’den 60 milyon yıl daha eski olmasına rağmen, T. Rex ile tıpatıp aynı anatomik özelliklere sahipti. Bir başka deyişle canlı, 60 MİLYON YIL BOYUNCA HİÇ DEĞİŞMEMİŞTİ, T. Rex’in tüm kompleks özelliklerini AYNI ŞEKİLDE üzerinde taşıyordu. Yani canlı T. Rex’in 125 milyon yıl önce yaşamış farklı boyuttaki bir türdeşinden başka bir şey değildi.


Söz konusu fosil üzerinde çalışan New York’daki Amerikan Doğa Tarihi Müzesi’nden Stephen Brusatte konuyla ilgili şu açıklamayı yapmıştır:


Tyrannosaur (hayali) evrimi ile ilgili düşündüklerimizin çoğunun yanlış olduğu ortaya çıktı. (Miniature T-Rex Dinosaur Discovery Overturns Evolution Theories)


Şu anda elimizde T. Rex’in 90’da biri, 100’de biri büyüklüğünde bir canlı var, fakat bu canlı, büyük bedenli canlının (T. Rex) adaptasyon için geliştirdiğini düşündüğümüz belirgin özelliklerin tümüne zaten sahip. (Miniature T-Rex Dinosaur Discovery Overturns Evolution Theories)


Darwinistler karşılaştıkları bu özellikler sonrasında, “bu yeni fosilin evrim hakkındaki tüm düşüncelerini değiştirdiğini itiraf etmiş ve daha açık konuşarak söz konusu bulgunun hayali evrimi tamamen çöküntüye uğrattığını ilan etmek mecburiyetinde kalmışlardır.


Söz konusu Darwinist yayınlarda, konu hakkındaki detaylar Darwinistler tarafından hayretle ifade edilmektedir:


Dişlerinden geniş çene kaslarına, geniş kafatasına, küçük kol kemikleri, uzun arka bacakları, avlarını yakalamak için hızlı koşmaya yarayan basık şekilli ayakları: bunların tamamını, şaşırtıcı şekilde, bir insan ağırlığındaki (veya Kretase döneminin sonunda T Rex’e kadar uzanan kendi soyunun 90’da biri kadarlık) bir canlıda görüyoruz.


Bütün bunların tek anlamı vardır: Yıllardır insanlara hayali dinozor-kuş evriminin bir delili olarak gösterilmeye çalışılan T. Rex mükemmel bir dinozor türüdür. Canlı, milyonlarca yıl önce nasılsa, dinozor türünün varlığını sürdürdüğü Kretase döneminin sonunda da tam olarak aynıdır. MİLYONLARCA YIL BOYUNCA HİÇBİR ŞEKİLDE DEĞİŞMEMİŞTİR. Bulunan yeni canlı, Raptorex, tüm canlılar gibi dinozorların da hiçbir şekilde EVRİMLEŞMEDİĞİNİN, DEĞİŞİM GEÇİRMEDİĞİNİN çok büyük bir kanıtıdır.


Darwinistler, kuşların hayali evrimini açıklayabilmek için şimdiye dek oldukça fazla, akla hayale gelmeyecek hikayeler kurgulamışlardır. Saniyede 1000 defa kanat çırpan sineğin varlığını dahi açıklayamazken, sinek kovalayan hayali bir dinozorun kanatlanıp uçtuğunu iddia etmişlerdir. Hayali dino-kuş evrimini haklı çıkarabilmek için farklı canlı fosillerini bir araya getirerek yeni bir sahte canlı üretmiş, hatta kimi zaman dinozor fosillerine tüy ekleyerek sahtekarlık yapmışlardır. Kimi Darwinistler, daha da ileri giderek bütün dinozorları ara form ilan etmişlerdir. Oysa tüm bilimsel delillerin ve fosil bulgularının gün geçtikçe çok daha net gösterdiği bir gerçek vardır: Dinozorlar, tüm diğer canlılar gibi olağanüstü komplekslikte mükemmel canlılardır ve tüm özellikleriyle yeryüzünde bir anda belirmiş, yani YARATILMIŞLARDIR. Dinozorların evrimleştiğine, ara form olduklarına ve günün birinde kuşlara dönüştüklerine dair zavallı anlatımlar, büyük bir aldatmacadır. Yeni bulgular karşısında artık Darwinistler de çaresizliklerini itiraf etmek zorunda kalmış, canlıların milyonlarca yıl boyunca değişmemiş olduğu gerçeği karşısında açıklamasız olduklarını kabul etmişlerdir.


Darwinistler itiraf etsin veya etmesin, bulunan tüm fosiller her zaman aynı sonucu ortaya çıkarır: CANLILAR MÜKEMMELDİRLER, ANİDEN ORTAYA ÇIKARLAR, YOKTAN VAR OLMUŞLARDIR. DEĞİŞMEMİŞLERDİR, EVRİMCİLERİN İDDİA ETTİKLERİ HAYALİ ARA AŞAMALAR YOKTUR. ONLARI YOKTAN YARATAN YERİN, GÖĞÜN VE TÜM ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE RABBİMİZ ALLAH’TIR.


Allah, yedi göğü ve yerden de onların benzerini yarattı. Emir, bunların arasında durmadan iner; sizin gerçekten Allah'ın herşeye güç yetirdiğini ve gerçekten Allah'ın ilmiyle herşeyi kuşattığını bilmeniz, öğrenmeniz için. (Talak Suresi, 12)

mesajkutusu.blogspot.com
Sitemiz kez ziyaret edilmiştir

Adnan Oktar Canlı Yayında




mesajkutusu.blogspot.com
Sitemiz kez ziyaret edilmiştir

Adnan Oktar Canlı Yayında




mesajkutusu.blogspot.com
Sitemiz kez ziyaret edilmiştir

Adnan Oktar Canlı Yayında





mesajkutusu.blogspot.com
Sitemiz kez ziyaret edilmiştir

Önemli Gerçekler: Ahiret Yurduna Hazırlık


“Kul, hayır ve şerriyle, tatlı ve acısıyla kadere inanmadıkça imanın halavetini bulamaz.” (Hz. Enes r.a. Kütüb-i Sitte, 2. Cilt sf. 133)

(Yer) Üzerindeki herşey yok olucudur; Celal ve ikram sahibi olan Rabbinin yüzü (kendisi) baki kalacaktır. (Rahman Suresi, 26-27)

Mümin, hayatı boyunca, Allah’ın vadettiği ve kesin olarak gerçekleşecek olan sonsuz ahiret hayatına hazırlık yapar. Dünyanın çok kısa kalınacak, geçici, birçok eksikliklerle dolu, Allah’ın birçok hikmetle yarattığı bir imtihan yeri olduğunun farkındadır. Çok kısa kalacağı bu imtihan ortamından sonra, Yüce Allah’ın canını alacağını, bunun her an olabileceğini ve ardından da sonsuz ahiret hayatının başlayacağını bilir.

Ölüm insana hiç şuurunda olmadığı bir yerden gelebilir. Mesela dışarıda arkadaşlarıyla yemek yerken, yediği bir yiyeceğin alerji yapmasıyla bir anda hayatını kaybedebilir. Ölüm samimi olarak düşünüldüğünde, dünya hayatında elde edilmek istenen nefsi çıkarların ne kadar boş olduğu anlaşılmaktadır. İnsanın ne kadar parası, itibarı, çevresi, güvendiği akrabaları olursa olsun, öldüğünde Allah’ın huzurunda tek başına olacaktır. Geçmişte yaptıklarından sorguya çekilecektir. Eğer samimi bir Müslüman olarak yaşamış, Allah’ın emir ve yasaklarına uymuş, harama girmekten sakınmış, Allah’ın dinini yaşamak için çaba harcamışsa, sonsuz hayatını cennette yaşamayı umud edebilecektir. Fakat hayatını boş amaçlar uğrunda geçirmiş, sadece kendi istek ve tutkuları için yaşamış, hak dinden yüz çevirmiş ya da dine zarar vermeye çalışmışsa Allah cehennemle cezalandıracaktır. Allah’ın rahmetinde olan müminler sonsuza kadar cennette mutlu ve refah içinde Rabbimizden gelen sınırsız nimetlerle yaşarlarken, inkar edenler ateşte yandıkça yanacak, boyunlarında ve ayaklarında demir halkalarla bitmeyen bir azap içinde cezalandırılacaklardır. Allah cehennem ehlinin durumunu Kuran’da şöyle bildirir:

Boyunlarında demir-halkalar ve (ayaklarında) zincirler olduğu halde sürüklenecekler; Kaynar suyun içinde; sonra ateşte tutuşturulacaklar. Sonra onlara denilecek: "Sizin şirk koştuklarınız nerede?" "Allah'ın dışında (taptıklarınız)." Dediler ki: "Bizi bırakıp-kayboluverdiler. Hayır, biz önceleri (meğer) hiç bir şeye tapar değilmişiz." İşte Allah, kafirleri böyle şaşırtıp-saptırır. İşte bu, sizin yeryüzünde haksız yere şımarıp-azmanız ve azgınca ölçüyü taşırmanız dolayısıyladır. İçinde ebedi kalıcılar olarak cehennemin kapılarından girin. Artık mütekebbirlerin konaklama yeri ne kötüdür. (Mü’min Suresi, 71-75)

mesajkutusu.blogspot.com
Sitemiz
kez ziyaret edilmiştir

Adnan Oktar Canlı Yayında





mesajkutusu.blogspot.com
Sitemiz kez ziyaret edilmiştir

GİZLİ TANIK İFADELERİ İFTİRADIR, TÜRKER ALKAN HATA YAPMIŞTIR.



İki ayrı gazete, arka arkaya iki gün yayınladıkları haberlerde Sayın Adnan Oktar ve Bilim Araştırma Vakfı camiası hakkında asılsız iddialara yer vermişlerdir. Söz konusu haberlerde bir kısım basının malum iftiraları tekrarlanmış ve bu konuda 7 gizli tanığın ifade verdiği belirtilmiştir.

ÖNCELİKLE BELİRTMEK İSTERİZ Kİ, YAYINLARDA YER ALAN İDDİALAR TAMAMEN GERÇEK DIŞIDIR. YAYINA DAYANAK TEŞKİL EDEN GİZLİ TANIK ANLATIMLARININ GERÇEK DIŞI OLDUĞU YARGI KARARLARIYLA ORTAYA ÇIKMIŞTIR.

Nitekim gizli tanıkların iddialarıyla ilgili Üsküdar Başsavcılığı tarafından 2008/1211 sor numarasıyla yürütülen soruşturma hakkında TAKİPSİZLİK KARARI VERİLMİŞTİR. Bu karar Kadıköy 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nin 2008/1015 Müteferrik sayılı kararıyla ONANMIŞTIR.

Aynı dosya daha önce İstanbul Özel Yetkili Savcılıkta (eski adıyla DGM Savcılığı) da ele alınmış ve dosya numarası 2007/3026 olan soruşturmada savcılık 13.12.2007 tarihinde TAKİPSİZLİK KARARI VERMİŞTİR. Bu karar da Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesi’nin 2008/307 D.İş. sayılı kararıyla ONANMIŞTIR.

“Gizli tanık” denilen kişilerin hayal ürünü beyanları hakkında savcılıklar dava açmaya bile gerek görmemişlerdir. Savcılıklar sadece gizli tanıkların iddiaları hakkında değil, sahte şikayet dilekçeleri veren kimi ailelerin iddiaları hakkında da TAKİPSİZLİK KARARLARI VERMİŞLERDİR.

Bunlardan bazıları şunlardır:

1. İstanbul Başsavcılığı’nın 2007/11089 Soruşturma sayılı dosyasında verilen TAKİPSİZLİK KARARI

2. İstanbul Başsavcılığı’nın 2007/17087 Soruşturma sayılı dosyasında verilen TAKİPSİZLİK KARARI

3. İstanbul Başsavcılığı’nın 2007/11092 Soruşturma sayılı dosyasında verilen TAKİPSİZLİK KARARI

4. Üsküdar Başsavcılığı’nın 2007/10878 Soruşturma sayılı dosyasında verilen TAKİPSİZLİK KARARI

5. Üsküdar Başsavcılığı’nın 2007/6120 Soruşturma sayılı dosyasında verilen TAKİPSİZLİK KARARI

BU NEDENLE BU İKİ GAZETENİN HABERLERİ GERÇEK DIŞIDIR. Aksi yargı kararıyla sabit olmuş iftiraları manşetlerine taşıyarak okuyucularını yanıltmışlardır.

Tamamen ideolojik sebeplere dayanan bu hatalı yayıncılık anlayışı nedeniyle ortaya vahim çelişkiler çıkmıştır. Örneğin Radikal Gazetesi yazarı Türker Alkan tüm bu gizli tanıkların asılsız suçlamalarını 10.09.2009 tarihli kendi köşe yazısında gerçekmiş gibi yayınlarken aynı köşede önceki haftalarda yayınlanan iki yazısında savunduğu görüşlerle çelişmiştir. Nitekim Türker Alkan 22.08.2009 tarihli Radikal Gazetesi'ndeki "Ya gizli tanıklar ruh hastasıysa?" başlıklı yazısında gizli tanık ifadeleri hakkında:

“Hele şu ‘gizli tanık’ uygulamasına hiç mi hiç aklım yatmıyor! Yargı, adı, sanı belli olmayan kişilerin ifadelerine dayanarak karar vermemelidir…

… en can alıcı suçlamaları yapanların gizli tanıklar olduğunu görüyoruz. Bu tanıkların kişiliklerini, karakterlerini, akıl sağlığını bilmeden söylediklerini nasıl değerlendiririz?” cümlelerine yer vermiştir.

Ayrıca yine Radikal’deki 04.09.2009 tarihli "Gizli Devletin Hikmeti" başlıklı yazısında ise aşağıdaki ifadelere yer vermiştir:

“‘Gizli tanık’ dedikleri bir uygulama var, son derece önemli ve ciddi konularda iddialar, ithamlar ileri sürülüyor, yargı buna dayanarak kararlar verecek, ama iddia sahibinin kim olduğunu bilmiyoruz, gizli!”

“Bir taraftan ‘demokratik açılımdan’, ‘yargı reformundan’, ‘AB’ye tam üyelikten’ söz edeceksiniz, bir taraftan da... yargılananları da gizli tanıklarla suçlayacaksınız!”

22.08.2009 tarihli ve 04.09.2009 tarihli makalelerinde “gizli tanık” uygulamasını bu sözlerle eleştiren Türker Alkan, Sayın Adnan Oktar söz konusu olduğunda nedense tam aksi bir tutum benimsemiştir.

Türker Alkan’ın “güvenilmez ve geçersiz delil” olarak değerlendirdiği “gizli tanık” uygulamasını neden Sayın Adnan Oktar’ın dosyasında “geçerli ve güvenilir bir delil” olarak görmüştür? Üstelik Sayın Adnan Oktar ve arkadaşları aleyhinde ortaya atılan bu hayali gizli tanık iddiaları hakkında çeşitli mahkeme ve savcılık makamları tarafından defalarca takipsizlik kararları verilmiş ve geçersizlikleri onanmıştır. Bu derin çelişkinin takdirini kamuoyuna bırakıyoruz.

Bizlerin ve Türk Kamuoyunun

Asıl Merak Ettiği Konular Şunlardır:

1- Hangi gazeteler, BAV aleyhinde asılsız iddialarla yayın yapmaları için, iddia edilen Ergenekon terör örgütünün gizli kasası olarak bilinen İstanbul’daki kişinin Mecidiyeköy ve Şişli’deki banka şubelerindeki hesabından beş ayrı tarihte çekilmek suretiyle toplam 1’er buçuk milyon TL almışlardır?

2- Kendi öz abisinin öldürülmesinde parmağı olan ve adı bir başka cinayet olayına da karışmış olan bir psikopatı, BAV camiası aleyhinde tehditle kim ifade vermeye zorlamıştır?

3- Gayrimeşru ilişkiyle hayatını devam ettiren üç zavallıya, kendilerini bu bataklıktan kurtarmaya gayret eden kişilere karşı nankörlük ederek aleyhte uydurma ifade vermeleri için, 200 bin TL peşin para verdikten sonra, 200 bin TL da netice aldıktan sonra ödeme yapma vaadinde kim bulunmuştur?

4- İddia edilen Ergenekon terör örgütüyle Masonluğun, mason olan “Baron” ve “Her Devrin Adamı”nın bağlantısını ortaya çıkaran kitabın yayınlanacağını duyunca, kitabın yayınlanmaması için kim tehditler savurmuştur?

5- Selanikli Kapancılar ve Karakaşların İstanbul Taksim’de beş yıldızlı bir otelde birlikte yaptıkları toplantıya hangi gazeteciler katılmıştır? Yaşlı doktor ve “Her Devrin Adamı” bu toplantıda neler konuşmuştur?

6- Kamuoyunda “Baron”a ait olduğu yaygın olarak bilinmeyen gazeteler hangileridir? Hangi gazeteciler “Baron”a düşman gibi görünen, “Baron”un gizli adamlarıdır, yani “Baron”un tabiriyle “gizli maşaları”dır?

Söz konusu gazeteler BAV camiasına yöneltilen bu asılsız iddiaları değil, yukarıda yer alan iddiaları araştırıp ortaya çıkarsalar, kamuoyunu aydınlatıp başarılı gazetecilik yapmış ve Türk toplumuna faydalı bir hizmette bulunmuş olurlar.

Kamuoyunun bilgilerine saygıyla duyurulur. (Sedat Altan. Bilim Araştırma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı)


mesajkutusu.blogspot.com

Sitemiz kez ziyaret edilmiştir

Adnan Oktar Canlı Yayında




mesajkutusu.blogspot.com
Sitemiz kez ziyaret edilmiştir

Adnan Oktar Canlı Yayında




mesajkutusu.blogspot.com
Sitemiz kez ziyaret edilmiştir

Adnan Oktar Canlı Yayında




mesajkutusu.blogspot.com
Sitemiz kez ziyaret edilmiştir

Adnan Oktar Canlı Yayında




mesajkutusu.blogspot.com
Sitemiz kez ziyaret edilmiştir

Adnan Oktar Canlı Yayında




mesajkutusu.blogspot.com
Sitemiz kez ziyaret edilmiştir

Adnan Oktar Canlı Yayında




mesajkutusu.blogspot.com
Sitemiz kez ziyaret edilmiştir

Sayın Adnan Oktar'ın Basın Toplantısı


6 Eylül 2009 - Pazar (BUGÜN) Saat: 17:00

Point Hotel Barbaros - Esentepe İstanbul

SALIN ADNAN OKTAR'IN BASIN AÇIKLAMASINI CANLI OLARAK HARUNYAHYA.TV SİTESİNDEN İZLEYEBİLİRSİNİZ.

CANLI YAYINLANACAK KANALLAR:

Olay TV, Kocaeli TV, Samsun AKS TV, Mavi Karadeniz TV, Kral Karadeniz TV, Tempo TV

Adnan Oktar Canlı Yayında




mesajkutusu.blogspot.com
Sitemiz kez ziyaret edilmiştir

Adnan Oktar Canlı Yayında




mesajkutusu.blogspot.com
Sitemiz kez ziyaret edilmiştir

Adnan Oktar Canlı Yayında




mesajkutusu.blogspot.com
Sitemiz kez ziyaret edilmiştir