Sistemli Bir Programla Bu Günlerde Uygulamaya Konan Türk Gençliğine Yönelik Dış Destekli Darwinist Propagandaya Dikkat!


Sis­tem­li Bir Prog­ram­la Bu Gün­ler­de Uy­gu­la­ma­ya Konan Türk Genç­li­ği­ne Yö­ne­lik Dış Des­tek­li Dar­wi­nist Pro­pa­gan­da­ya Dik­kat!

Genç­ler,

Önü­müz­de­ki gün­ler­de dün­ya ma­son­lu­ğu dün­ya­nın çe­şit­li yerlerinden pa­ga­nist, Dar­wi­nist bi­lim ada­mı gö­rü­nüm­lü ki­şi­ler getirecek­ler ve si­ze Dar­wi­nizm pro­pa­gan­da­sı ya­pa­cak­lar­dır. Çoğunluğu­nu ma­son­la­rın oluş­tur­du­ğu bu Dar­wi­nist­ler, yap­tık­la­rı sah­te propagandayla Türk genç­li­ği­ni al­dat­ma­ya ça­lı­şa­cak­lar­dır.

Siz kol­tuk­la­rı­nız­da ra­hat otu­run, ken­di­ni­zi ra­hat bı­ra­kın ve on­la­rın göz­le­ri­nin içi­ne ba­ka ba­ka şu so­ru­la­rı sor­ma­ya baş­la­yın:

1. Şim­di­ye ka­dar or­ta­ya çı­ka­rıl­mış 100 mil­yon­dan faz­la fo­sil ara­sın­da tek bir ta­ne ara ge­çiş fo­si­li var mı?

2. Ara fo­sil ge­ti­re­ne 10 tril­yon TL’lik pa­ra ödü­lü var. Eğer eli­niz­de ara fo­sil var­sa, ne­den pa­ra­yı al­mak is­te­mi­yor­su­nuz?

3. Tek bir pro­te­in mo­le­kü­lü te­sa­dü­fen olu­şa­bi­lir mi?

4. Çı­ka­rı­lan 100 mil­yon fo­si­lin ta­ma­mı­nın tam, mü­kem­mel ve ek­sik­siz can­lı­la­ra ait ol­du­ğu ve bun­la­rın bü­yük bir ço­ğun­lu­ğu­nun yaşa­yan fo­sil ol­du­ğu doğ­ru mu?

5. Dar­wi­nist­le­rin şim­di­ye ka­dar in­sa­nın ha­ya­li ev­ri­mi­ne de­lil göster­dik­le­ri ka­fa­tas­la­rı­nın ta­ma­mı­nın ge­çer­siz­li­ği­nin is­pat edildi­ği doğ­ru mu?

6. Dar­wi­nist­le­rin te­ori­le­ri­ni is­pat et­mek için sah­te­kar­lık yap­tık­la­rı (Pilt­down ada­mı, Neb­ras­ka ada­mı, Ha­ec­kel’in em­bri­yo çi­zim­le­ri, Archeao­rap­tor, sa­na­yi dev­ri­mi ke­le­bek­le­ri vs.) doğ­ru mu?

7. Ya­ra­tı­lış’ı is­pat eden fo­sil­le­ri on yıl­lar­ca sak­la­dık­la­rı (Kam­bri­yen fo­sil­le­ri, ye­ral­tın­dan çı­ka­rı­lan 100 mil­yon fo­sil) doğ­ru mu?

8. Ha­ya­tın söz­de te­sa­dü­fen baş­la­dı­ğı id­di­ası­nı ka­nıt­la­mak için Darwi­nist­le­rin sa­yı­sız de­ney ger­çek­leş­tir­dik­le­ri, fa­kat bu de­ney­le­rin tümü­nün ba­şa­rı­sız ol­du­ğu, şim­di­ye dek la­bo­ra­tu­var or­ta­mın­da tek bir pro­te­in bi­le el­de ede­me­dik­le­ri doğ­ru mu?

9. Mu­tas­yon­lar­la can­lı­la­rın fay­da­lı or­gan ka­zan­dık­la­rı hiç gö­rül­dü mü?

10. Do­ğal se­lek­si­yon, can­lı­nın ge­ne­tik bil­gi­sin­de de­ği­şik­lik yapabilir mi ya da ye­ni bir or­gan or­ta­ya çı­ka­ra­bi­lir mi?

11. DNA'da­ki 1.000.000 an­sik­lo­pe­di say­fa­sı­nı kap­sa­ya­cak bil­gi, te­sa­dü­fen doğ­ru sı­ra ile kod­la­na­bi­lir mi?

12. Can­sız atom­la­rın bir ara­ya ge­lip, ken­di ken­di­ne can­lı­lı­ğı oluştu­ra­ma­ya­cak­la­rı doğ­ru mu?

13. Kam­bri­yen Dev­rin­de bin­ler­ce komp­leks can­lı tü­rü­nün, hiç­bir ata­la­rı ol­ma­dan bir an­da or­ta­ya çık­tı­ğı doğ­ru mu?

14. İn­sa­nın, ken­di bey­nin­de, yal­nız­ca dı­şa­rı­da var olan mad­de­nin gö­rün­tü­sü­nü gör­dü­ğü, gö­rün­tü­nün yal­nız­ca elek­trik sin­yal­le­rin­den ibaret ol­du­ğu, mad­de­nin as­lı­na ise as­la ula­şa­ma­dı­ğı doğ­ru mu?

Bu so­ru­la­rı yö­nelt­ti­ği­niz­de ce­vap­sız ka­la­cak­lar­dır. Ve sırt­la­rı­na baka ba­ka gi­de­cek­ler­dir.

Çün­kü;

• 100 mil­yon fo­si­lin tü­mü Ya­ra­tı­lış ger­çe­ği­ni is­pat et­miş­tir. TEK BİR TA­NE Bİ­LE ARA FO­SİL YOK­TUR.

• Tek bir pro­te­in mo­le­kü­lü­nün te­sa­dü­fen mey­da­na gel­me­si İMKAN­SIZ­DIR.

• Ya­şa­yan fo­sil­ler mil­yon­lar­ca­dır ve can­lı­la­rın mil­yon­lar­ca yıl boyun­ca hiç DE­ĞİŞ­ME­DEN kal­dık­la­rı­nı gös­te­rir.

• Dar­wi­nist­le­rin in­sa­nın ha­ya­li ev­ri­mi­ne de­lil gös­ter­dik­le­ri KAFATAS­LA­RI­NIN TÜ­MÜ­NÜN GE­ÇER­SİZ­Lİ­Ğİ bi­lim­sel ola­rak is­pat edil­miş­tir.

• Dar­wi­nist­le­rin ara fo­sil ola­rak or­ta­ya sun­du­ğu fo­sil­le­rin hiç­bir ara form özel­li­ği ta­şı­ma­yan mü­kem­mel so­yu tü­ken­miş tür­le­re ait ol­du­ğu, ge­ri ka­lan­la­rın da SAH­TE­KAR­LIK ÜRÜ­NÜ ol­du­ğu or­ta­ya çık­mış­tır.

• Dar­wi­nist­ler Ya­ra­tı­lış ger­çe­ği­ni is­pat­la­dı­ğı için Kam­bri­yen fosilleri­ni ve 100 mil­yon fo­si­li sak­la­mIŞ­lar­dIr. Bu fo­sil­le­rin de­şif­re edil­me­siy­le bu sap­kın teo­ri çö­kü­şe uğ­ra­mış­tır.

• Mu­tas­yon­la­rın fay­da­lı bir özel­lik ka­zan­dır­ma­sı İM­KAN­SIZ­DIR, fay­da­lı bir ya­pı ge­liş­tir­dik­le­ri hiç­bir za­man gö­rül­me­miş­tir.

• Do­ğal se­lek­si­yon ke­sin ola­rak can­lı­nın ge­ne­tik bil­gi­sin­de bir DEĞİŞİKLİK YAPAMAZ, or­ga­niz­ma­ya ye­ni bir ya­pı ve­ya or­gan EKLEYEMEZ.

• DNA'da­ki 1.000.000 an­sik­lo­pe­di say­fa­sı­nı kap­sa­ya­cak bil­gi­nin, te­sa­dü­fen doğ­ru sı­ra ile kod­la­na­bil­me­si İMKANSIZDIR.

• Can­sız var­lık­la­rın bir ara­ya gel­me­siy­le can­lı­lı­ğın olu­şa­ma­ya­ca­ğı bi­lim­sel ola­rak ka­nıt­lan­mış bir ger­çek­tir.

• Gü­nü­müz­den yak­la­şık 540 mil­yon yıl ön­ce ya­şa­nan Kam­bri­yen dö­ne­min­de or­ta­ya çı­kan muh­te­şem can­lı çe­şit­li­li­ği ani­den yer­yü­zün­de var ol­muş­tur. Ve Dar­wi­nist­ler, bu ko­nu­da ke­sin ola­rak açıklamasızdırlar.

• İn­sa­nın bey­nin­de olu­şan gö­rün­tü, yal­nız­ca elek­trik sin­yal­leriyle meydana gelir. Beyne ge­len elek­tri­ği gö­ren göz, mü­kem­mel bir göz­dür. Kap­ka­ran­lık bir or­tam­da, cap­can­lı, üç bo­yut­lu, ren­ga­renk ve ku­sur­suz bir gö­rün­tü gö­rür. Dı­şa­rı­da­ki bu ha­re­ket­li, renk­li ve mü­kem­mel dünyayı gö­ren göz RU­HU­MUZ­DUR.

Mil­le­ti­miz ar­tık “ata­mız mik­rop” ata­mız tar­la fa­re­si”, “ata­mız so­lu­can” gi­bi sah­te ha­ber­le­re inan­ma­mak­ta­dır. Ço­ğun­lu­ğu­nu masonla­rın oluş­tur­du­ğu Dar­wi­nist­le­rin için­de bu­lun­du­ğu bu ça­re­siz ve so­nuç­suz ça­ba, on­la­rı yal­nız­ca kü­çük dü­şür­mek­te­dir. Dar­wi­nizm, son iki yüz­yı­lın en bü­yük utan­cı ola­rak ta­ri­he geç­miş­tir. Bu za­val­lı il­kel düşün­ce­nin ha­la ayak­ta tu­tul­ma­ya ça­lı­şıl­ma­sı, ta­raf­ta­rı var­mış gi­bi gös­te­ril­me­ye ça­lı­şıl­ma­sı Dar­wi­nist­ler açı­sın­dan utanç ve­ri­ci­dir.

Le­mu­run 99 ay­rı tü­rü var­dır. Ve bu 99 tü­rün 16’sı­nın so­yu tü­ken­miş­tir. Ye­ni bu­lu­nan fo­sil­ler­le de so­yu tü­ken­miş le­mur tür­le­ri­nin sa­yı­sı gün geç­tik­çe art­mak­ta­dır.

Bu­lu­nan Ida isim­li fo­sil de so­yu tü­ke­nip kay­bo­lan le­mur tür­le­rin­den bi­ri­dir. Bu fo­sil, di­ğer bu­lu­nan so­yu tü­ken­miş türler gi­bi HİÇ­BİR ARA FORM ÖZEL­Lİ­Ğİ GÖS­TER­ME­MEK­TE­DİR. Hiç­bir bi­lim ada­mı bu­nu ara fo­sil ola­rak ka­bul et­mez. Ida, tam, ku­sur­suz, mü­kem­mel bir can­lı­dır. Bu da Ya­ra­tı­lış gerçeği­nin bü­yük bir de­li­li­dir.

Mil­le­tin pa­ra­sıy­la ku­ru­lan üni­ver­si­te­ler­de, mil­le­tin pa­ra­sıy­la, milletin inanç­la­rı­na kar­şı Dar­wi­nist fel­se­fe da­yat­ma­sı oluş­tu­ru­lu­yor. Bilim­sel­lik­le uzak­tan ya­kın­dan ala­ka­sı ol­ma­yan es­ki Sü­mer ve es­ki Mısı­ra ait pa­ga­nist dog­ma inanç­lar zor­la Türk genç­li­ği­ne da­ya­tı­lı­yor. Türk genç­li­ği­ne bu yan­lış fi­kir­le­ri aşı­la­mak için bu ya­ban­cı, pa­ga­nist-Dar­wi­nist ki­şi­le­re çok yük­lü mik­tar­da pa­ra­lar öde­ni­yor. Bu­nun için de Sa­ban­cı Üni­ver­si­te­si gi­bi üni­ver­si­te­ler kul­la­nı­lı­yor. Bu du­rum iman­lı bir in­san olan Sa­ban­cı'nın ke­mik­le­ri­ni sız­la­tı­yor.

Dar­wini­zm, Dış Des­tek­li, Türk­lü­ğü He­def Alan Bir İdeolojidir

Dar­win Türk­ler­le il­gi­li ola­rak şu söz­le­ri söy­le­miş­tir:

"Dü­şü­nün ki, bir­kaç yüz­yıl ön­ce Av­ru­pa, TÜRK­LER TA­RA­FIN­DAN İŞ­GAL EDİL­Dİ­ĞİN­DE, Av­ru­pa mil­let­le­ri na­sıl risk al­tın­da kal­mış­tı, bugün Av­ru­pa'nın TÜRK­LER TA­RA­FIN­DAN İŞ­GA­Lİ bi­ze ne ka­dar gülünç ge­li­yor.Av­ru­pa­lı ırk­lar ola­rak bi­li­nen me­de­ni ırk­lar, ya­şam müca­de­le­sin­de Türk­le­re kar­şı ke­sin bir ga­li­bi­yet el­de et­miş­ler­dir. Dün­ya­nın çok da uzak ol­ma­yan bir ge­le­ce­ği­ne bak­tı­ğım­da, çok sayıda­kı AŞA­ĞI IRK­LA­RIN (gü­ya TÜRK­LE­RİN VE ZEN­Cİ­LE­RİN) me­de­ni­leş­miş yük­sek ırk­lar ta­ra­fın­dan ELİ­Mİ­NE EDİ­LE­CE­Ğİ­Nİ (YOK EDİ­LE­CE­Ğİ­Nİ) gö­rü­yo­rum." (Fran­cis Dar­win, The Li­fe and Let­ters of Char­les Dar­win, Vol. I, 1888. New York: D. App­le­ton and Com­pany, s. 285-286)

1912'ler­de baş­la­yan Dar­wi­nist iş­gal ve Türk­le­ri yok et­me politikası 1922'ye ka­dar de­vam et­ti. 1922'de Kur­tu­luş Sa­va­şı'nda Darwi­nist­ler müt­hiş bir mağ­lu­bi­ye­te uğ­ra­dı­lar ve Türk Mil­le­ti­ni yok etme ide­al­le­ri­ne ula­şa­ma­dan dar­ma­da­ğın ol­du­lar. Türk Mil­le­ti­nin üstün­lü­ğü­nü ve gü­cü­nü kat kat his­set­ti­ler. Asil ve soy­lu bir mil­let olan Türk Mil­le­ti­nin ve maz­lum zen­ci­le­rin yo­ke­dil­me­si ge­rek­ti­ği­ni dü­şü­nen bu inanç, gü­nü­müz­de bü­tün dün­ya­da Ha­run Yah­ya eser­le­riy­le yer­le bir ol­muş­tur.

Ha­run Yah­ya Kül­li­ya­tı, Ev­rim Te­ori­si­nin Çö­kü­şü­nü Or­ta­ya Koy­mak­ta, Ya­ra­tı­lış Ger­çe­ği’nin De­lil­le­ri­ni Ser­gi­le­mek­te­dir

Ya­za­rın bu­gü­ne ka­dar ka­le­me al­dı­ğı ki­tap­la­rı­nın sa­yı­sı yak­la­şık 300’dür. Bu ki­tap­lar 48.000 say­fa ve 35.500 re­sim­den oluş­mak­ta­dır. Bun­la­rın 7.000 say­fa ve 6.000 re­sim­lik bö­lü­mü Ev­rim Te­ori­si­nin çö­kü­şü­nü ko­nu al­mak­ta­dır.

Ad­nan Ok­tar'ın, Ha­run Yah­ya müs­te­ar is­mi ile ka­le­me al­dı­ğı kitapla­ra ve bun­lar­dan ya­rar­la­nı­la­rak ha­zır­la­nan bel­ge­sel­le­re, harunyahya.org, ha­run­yah­ya.net, ha­run­yah­ya.com, ha­run­yah­ya.tv adres­le­rin­den üc­ret­siz ola­rak ula­şa­bi­lir­si­niz.


mesajkutusu.blogspot.com

Sitemiz kez ziyaret edilmiştir

Darwinistler Artık Ümitlerini Amerikalı İthal Pagan Rahiplerine Bağladılar


Dar­winist­ler Ar­tık Ümit­le­ri­ni Ame­ri­ka­lı İt­hal Pa­gan Rahiplerine Bağ­la­dı­lar

Dar­wi­nist­ler Tür­ki­ye’de ye­ni­lin­ce Ame­ri­ka’dan it­hal Dar­wi­nist pa­gan ra­hip­le­ri­ni ge­tir­ti­yor­lar. Dar­wi­nist hu­ra­fe­le­ri ka­pa­lı sa­lon­lar­da tek yan­lı anlata­rak, kar­şıt izah­la­ra im­kan ver­mi­yor­lar. Es­ki Mı­sır ef­sa­ne­le­ri­ni bu it­hal pa­gan ra­hip­le­ri­ne an­lat­tı­rıp, “bir şey­ler ya­pı­yor­lar, boş dur­mu­yor­lar” görünü­mü ver­me­ye ça­lı­şı­yor­lar.

<b>Oy­sa ki, Dar­wi­nizm’in deh­şet­li ye­nil­gi­si­nin önü­ne ge­çe­mez­ler. Çün­kü;b>

  • Ye­ral­tın­dan 250 bin ay­rı tü­re ait 100 mil­yon­dan faz­la fo­sil çıka­rıl­mış­tır. Bun­la­rın BİR TA­NE­Sİ Bİ­LE ARA FO­SİL DE­ĞİL­DİR.

  • Çı­ka­rı­lan 100 mil­yon fo­si­lin ta­ma­mı, tam, mü­kem­mel, ek­sik­siz ve ku­sur­suz can­lı­la­ra ait­tir. Bun­la­rın bü­yük bir bö­lü­mü gü­nü­müz­de var­lı­ğı­nı sür­dü­ren can­lı­la­ra ait YA­ŞA­YAN FO­SİL­LER­DİR. 100 milyon fo­si­lin tü­mü YA­RA­TI­LIŞ GER­ÇE­Ğİ­Nİ İS­PAT EDER.

  • Tek bir pro­tei­nin da­hi te­sa­dü­fen mey­da­na gel­me­si­nin İMKANSIZ ol­du­ğu bi­lim­sel ola­rak is­pat­lan­mış­tır.

  • Mu­tas­yon­la­rın hiç­bir ev­rim­leş­ti­ri­ci gü­cü ol­ma­dı­ğı, can­lı organiz­ma­ya -et­ki­siz kal­dı­ğı is­tis­na­lar ha­riç- MUT­LA­KA ZA­RAR VERDİĞİ bi­lim­sel ola­rak ka­nıt­lan­mış­tır.

  • DNA’DA­Kİ OLA­ĞA­NÜS­TÜ BİL­Gİ, can­lı be­de­nin­de te­sa­dü­fe yer ol­ma­dı­ğı­nı ke­sin ve çü­rü­tü­le­mez de­lil­ler­le or­ta­ya koy­muş­tur.

  • Tüm can­lı çe­şit­li­li­ği­nin, mü­kem­mel ör­nek­ler­le yak­la­şık 540 milyon yıl ön­ce ani­den or­ta­ya çık­tı­ğı KAM­BRİ­YEN PAT­LA­MA­SI, Darwi­nizm’i yer­le bir et­miş­tir.

  • Can­lı be­de­nin­de­ki İN­DİR­GE­NE­MEZ KOMP­LEKS­LİK­TE­Kİ organ ve ya­pı­lar, Dar­wi­nist­le­ri açık­la­ma­sız bı­rak­mış­tır.

  • Tek bir ta­ne bi­le ara fo­sil ol­ma­ma­sın­dan do­la­yı DARWINİSTLE­RİN SAH­TE­KAR­LIK­LA­RA BAŞ­VUR­DUK­LA­RI, sahte fo­sil­le­ri yıl­lar­ca mü­ze­ler­de ser­gi­le­dik­le­ri or­ta­ya çık­mış­tır.

  • İn­sa­nın ha­ya­li ev­ri­mi­ni ka­nıt­la­mak için Dar­wi­nist­le­rin öne sürdüğü KA­FA­TAS­LA­RI­NIN TÜ­MÜ­NÜN GE­ÇER­SİZ OL­DU­ĞU ORTA­YA ÇIK­MIŞ ve tü­mü bi­lim li­te­ra­tü­rün­den çı­ka­rıl­mış­tır.

  • Ya­ra­tı­lış ger­çe­ği­ni is­pat eden fo­sil­ler YIL­LAR­CA DARWINİST­LER TA­RA­FIN­DAN SAK­LAN­MIŞ­TIR.

  • Mad­de­nin YAL­NIZ­CA GÖ­RÜN­TÜ­SÜ ile mu­ha­tap ol­du­ğu­muz ger­çe­ği Dar­wi­nist fel­se­fe­yi or­ta­dan kal­dır­mış­tır.

Ger­çek­ler böy­ley­ken ve her­kes bu­nun far­kın­day­ken, bu şa­man rahipleri­ni boş ye­re pa­ra ve­rip ge­tir­ti­yor­su­nuz. Bun­la­rın an­lat­tık­la­rı Sü­mer efsane­le­ri­ni ve es­ki Mı­sır ef­sa­ne­le­ri­ni ka­pa­lı sa­lon­lar­da din­le­ye­rek pineklemek, boş ye­re mas­raf ve va­kit kay­bın­dan baş­ka bir şey de­ğil. Pa­gan ra­hip­le­ri­ni ge­tir­te­rek bir çö­züm ol­maz. Bu pa­gan ra­hip­le­ri­ne so­run, “tek bİr ara fo­sİl var mI?” di­ye. Eğer var­sa ken­di­le­rin­den bu­nu ge­ti­rip gös­ter­me­le­ri­ni is­te­yin. Eğer gös­te­re­bi­lir­ler­se ken­di­le­ri­ne 10 tril­yon TL ve­ri­le­ce­ği­ni söy­le­yin. Eğer ge­ti­re­mez­ler­se ya­lan söy­lü­yor­lar de­mek­tir, on­la­ra inan­ma­yın. Bu ki­şi­le­re, ele geç­miş olan “100 mil­yon fo­si­lin tamamının tam ve mü­kem­mel canlılara ait olup ol­ma­dı­ğı­nı” sorun. On­la­ra “atın ev­ri­mi­nin doğ­ru olup ol­ma­dı­ğı­nı” so­run. Fo­sil­le­ri, Ya­ra­tı­lış ger­çe­ği­ni is­pat et­tik­le­ri için “yıl­lar­ca sak­la­yıp saklamadıklarını” so­run. “Bir pro­tei­nin te­sa­dü­fen mey­da­na gelme­si­nin im­kan­sız olup ol­ma­dı­ğı­nı” ve “bu­nun far­kın­da olup olma­dık­la­rı­nı” so­run.

Eğer bun­la­rın hiç­bi­ri­ne ce­vap ve­re­mez­ler­se, iş­te o za­man bu­ra­ya uyut­ma se­ans­la­rı­na gel­miş­ler de­mek­tir.

Ha­tır­la­na­ca­ğı gi­bi Do­ug­las Fu­tuy­ma “tek bir ara fo­sil var mı?” so­ru­su kar­şı­sın­da Va­ti­kan’da kür­sü­den kaç­mış­tı. Bu­ra­da ka­pa­lı salonlar­da mil­le­ti bu­nal­ta­rak pa­gan ayi­ni gi­bi hu­ra­fe­le­ri­ni an­la­tıp mil­le­ti boş ye­re sık­ma­ya de­vam edi­yor. Fu­tuy­ma’nın an­lat­tı­ğı ders­ler uy­ku­dan on­ce der­si gi­bi in­san­la­rın uy­ku­la­rı­nı ge­ti­ri­yor. Za­ten An­drew Berry oluşturdukla­rı orta­mın son de­re­ce sı­kı­cı ol­du­ğu­nu bir ga­ze­te rö­por­ta­jın­da da itiraf et­ti.

BU ZA­VAL­LI, GA­Rİ­BAN Dİ­RE­NİŞ da­ha ne ka­dar de­vam ede­cek? Açık bi­lim­sel ger­çek­le­re apa­çık ha­ki­kat­le­re kar­şı bu bağ­naz di­re­niş, yüz­yı­lın utan­cı­dır. Bu ka­dar açık, sa­rih ve net olan ger­çek­le­ri gör­mez­den gel­mek, kür­sü­le­re çı­kıp sah­te id­di­alar­la in­san­la­rı al­dat­mak, “ata­mız so­lu­can”, “ata­mız mik­rop”, “ka­yıp hal­ka bu­lun­du” id­di­ala­rı­nı ha­la in­san­la­ra inan­dır­ma­ya ça­lış­mak, yüz­yı­lın en deh­şet­li al­dat­ma­ca­sı­dır.

Bu, ken­di ken­di­ni kan­dır­mak­tır, gü­ya akıll­cı­lı­ğa di­ren­mek­tir. Ma­kul insan dü­şün­ce­si­ne kar­şı ya­pıl­mış UTANÇ VE­Rİ­Cİ BİR EY­LEM­DİR. Ar­tık gerçek­le­ri gör­mek ge­rek­mek­te­dir. Bu za­val­lı il­kel dü­şün­ce, 150 yıl­dır sü­ren utanç­tır. Bi­lim­sel­lik­ten çok uzak es­ki Me­zo­po­tam­ya hu­ra­fe­le­ri­nin sırf bir inat uğ­ru­na ayak­ta tu­tul­ma­ya ça­lı­şıl­ma­sı, bun­la­ra ina­nı­lı­yor­muş gi­bi gös­te­ril­me­ye ça­lı­şıl­ma­sı utanç ve­ri­ci­dir. Bu ey­le­min bir an ön­ce dur­du­rul­ma­sı gerek­mek­te­dir.

47 mil­yon yıl ön­ce­si­ne ait fo­sil Ida (İda isim­li re­sim­de­ki fo­sil), so­yu tüken­miş le­mur tür­le­rin­den bi­ri­dir. Hiç­bir ara form özel­li­ği ta­şı­ma­mak­ta­dır. Tam, mü­kem­mel ve ku­sur­suz bir canlıdır. Bu, Dar­wi­niz­m'e de­lil de­ğil­dir. Tam ter­si­ne Ya­ra­tı­lış ger­çe­ği­nin bü­yük bir de­li­li­dir.

Ha­run Yah­ya Kül­li­ya­tı, Ev­rim Te­ori­si­nin Çö­kü­şü­nü Or­ta­ya Koy­mak­ta, Ya­ra­tı­lış Ger­çe­ği’nin De­lil­le­ri­ni Ser­gi­le­mek­te­dir

Ya­za­rın bu­gü­ne ka­dar ka­le­me al­dı­ğı ki­tap­la­rı­nın sa­yı­sı yaklaşık 300’dür. Bu ki­tap­lar 48.000 say­fa ve 35.500 re­sim­den oluş­mak­ta­dır. Bunla­rın 7.000 say­fa ve 6.000 re­sim­lik bö­lü­mü Ev­rim Te­ori­si­nin çö­kü­şü­nü ko­nu al­mak­ta­dır.

Ad­nan Ok­tar'ın, Ha­run Yah­ya müs­te­ar is­mi ile ka­le­me al­dı­ğı ki­tap­la­ra ve bun­lar­dan ya­rar­la­nı­la­rak ha­zır­la­nan bel­ge­sel­le­re, ha­run­yah­ya.org, harunyah­ya.net, ha­run­yah­ya.com, harunyahya.tv ad­res­le­rin­den üc­ret­siz ola­rak ula­şa­bi­lir­si­niz.


mesajkutusu.blogspot.com

Sitemiz kez ziyaret edilmiştir