SAYIN ADNAN OKTAR'IN CANLI YAYIN PROGRAMI

23 Şubat 2009 Pazartesi 21:30-23:30 Ekin TV
24 Şubat 2009 Salı 18:30-20:00 Mavi Karadeniz
24 Şubat 2009 Salı 22:00-24:00 Tempo TV
25 Şubat 2009 Çarşamba 22:00-24:00 Çay TV
26 Şubat 2009 Perşembe 20:00-22:00 Kaçkar TV
27 Şubat 2009 Cuma 18:00-20:00 Kral Karadeniz
27 Şubat 2009 Cuma 22:00-24:00 Başkent TV

Canlı yayını HarunYahya.TV'den ya da aşağıdaki linkten http://harunyahya.tv/HarunYahya_live_broadcast.php izleyebilirsiniz.

Macintosh kullanıcıları (dilerlerse Windows veya Linux kullanıcıları da) film gösterim programlarında link yerine mms://yayin.harunyahya.tv/HarunYahyaLive ekleyerek izleyebilirler.

AKAN KANIN DURMASI İÇİN TÜRK İSLAM BİRLİĞİ ŞART

Ne Demişti




Kral Karadeniz TV, 2 Ocak 2009


Adnan Oktar: Çözümü Kuran bize göstermiş. Allah bize göstermiş. Fakat Müslümanların bir kısmı bu çözümlerin üzerinde durmuyorlar. Bu çözümün üzerinde durmadıkları müddetçe bu belalar eksik olmaz. KAN İSLAM ALEMİNDE SEL GİBİ AKAR VE ÇOK BÜYÜK FİTNELER ÇIKAR. HER TÜRLÜ ACIYI HER TÜRLÜ BELAYI YAŞAR MÜSLÜMANLAR. BUNUN TEK ÇÖZÜMÜ, TÜRK İSLAM BİRLİĞİDİR.




Tempo TV, 6 Ocak 2009

Adnan Oktar: Bakın çok açık söylüyorum. Türk İslam Birliği’ni istesinler, Allah Türk İslam Birliği’ni gerçekleştirecek. LEGAL TOPLANTILARDA, LEGAL PANKARTLARLA BUNU VAR GÜÇLERİ İLE HAYKIRSINLAR. TÜRK İSLAM BİRLİĞİ’Nİ İSTİYORUZ DİYECEKLER, sadece bunu desinler. Bu gerçekleşecek ve çok büyük olaylar olacak. Türkiye, İslam aleminin ve Türklük aleminin lideri olacak. Yani dünyayı yönetecek büyük bir devlete dönüşecek. Fakat bunu ısrarla söylesinler. Açıkça söylüyorum bir mucize meydana gelecek ve bu olacak diyorum. Fakat bunu söylemiyorlar yani bunun söylenmesi gerekir. Bunun bir dua mahiyetinde istenmesi gerekiyor. Bunu söyleyecekler topluca, insanlar bunun üstünde ısrarla dururlarsa bütün konuların da çözümü olacaktır. Yani İsrail anında durur böyle büyük bir olayda. Zaten böyle bir konu da kalmaz. Afganistan’da da böyle bir konu kalmaz. Irak’ta da böyle bir konu kalmaz. Bu konu çok az insan tarafından zayıf gündeme alınıyor. Halbuki bu Allah’ın bizden istediği birşeydir. Kurşunla kaynatılmış binalar gibi olmamız lazım. (Şeytandan Allah’a sığınırım) Cenab-ı Allah “Kurşundan kaynatılmış binalar gibi saf tutarak mücadele edenleri Allah sever” diyor. Ve Müslümanların birlikte olması ve birlikte mücadele etmeleri ile ilgili çok fazla Kuran ayeti var. Bu farzdır zaten.

Ne Oldu



Haberalemi, 13 Ocak 2009





Samsun Aydınlar Ocağı Genel Başkanlığı, "Filistin Geçmiş Dün ve Bugün" konulu bir panel düzenledi. Panel sonrası Samsun Aydınlar Ocağı tarafından bir açıklama yapıldı. Açıklamada, "Bu kısır döngünün bir an önce sona ermesi ve sadece Filistin'de değil; Keşmir'de, Darfur'da, Afganistan'da, Balkanlarda, Kafkaslarda, Doğu Türkistan'da, Güneydoğumuzda ve daha birçok TÜRK VE İSLAM BELDESİNDE AKAN KANLARIN DURMASI İÇİN TÜM DÜNYA MÜSLÜMANLARI OLARAK, ARAMIZDAKİ NİFAK TOHUMLARINI YOK ETMELİYİZ. BİRLİK VE BERABERLİK İÇİN DAHA FAZLA GAYRET GÖSTERMEMİZ GEREKTİĞİNE İNANIYORUZ. Bu uğurda başta Hükümetimiz ve Devletimiz olmak üzere yapılan çalışma ve girişimleri canı gönülden desteklediğimizi Türk ve Dünya kamuoyuna ilan ediyoruz" ifadesine yer verildi.

mesajkutusu.blogspot.com

Sitemiz kez ziyaret edilmiştir

GENERAL SUİKASTINDA DA ERGENEKON İZİ

Ne Demişti

Kaçkar TV, 12 Şubat 2009


Sunucu: Yeni olan bir hadise biliyorsunuz, Azerbaycan Hava Kuvvetleri Komutanı'nnı vurdular, bunu sizce kimler yapmış olabilir? Veya kimler bundan çıkar sağlamış olabilir?

Adnan Oktar: BENİM İLK AKLIMA GELEN ERGENEKON ORADA DA ÖRGÜTLENMİŞ BİR YAPILANMAYDI, onlarla bir menfaat yönünde bir çatışma olduysa, yani ERGENEKON ÖRGÜTÜ O KİŞİNİN KENDİ MENFAATLERİNE ZIT OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜYSE BÖYLE BİRŞEY YAPABİLİRLER. TAM ONLARIN STİLİNE VE MODELİNE UYGUN.




Tempo TV, 3 Aralık 2008


Adnan Oktar: Yani cinayet eşittir ergenekon, ergenekon eşittir cinayet. Cinayeti işleyen herkesi destekler ergenekon. Yani kan akıtan adam öldüren herkes. Her türlü terör örgütü, her türlü kan dökücü örgütü destekler. Yeter ki insanlık düşmanı olsun, yeter ki kan döksün, yeter ki cinayete eğilimli olsun. BÖYLE BİR YAPILANMADIR, ÇÜNKÜ MASON DESTEKLİDİR. Zaten bayrakları geçen gün gösterildi tamamen masonik işaretler, ben mason yönetiminde olduğunu masonlarca desteklendiğini belirtmiştim. Nitekim pergel, gönye, yine İsrail’in kullandığı fakat daha ziyade masonların kullandığı altı köşeli yıldız ve renkler hepsi masoniktir. Ve masonların kullandığı amblemlerdir. Fakat bu yapılanma tabii daha dar planda ele geçirildi yani geniş çapta ele geçirilmiş değil. Ve en mühim uzantısı da hukuk alanında olan uzantıdır. Buraya da bir operasyon yapılması gerekiyor. Bu çok önemli yani kararlı olarak üzerine gidilmesi gerekiyor ama devletin her kesiminde siyasilerin, vatandaşların tam anlamıyla bu olayı desteklemeleri gerekir. Yok fiyasko çıkacak, yok bilmem nereye fiyasko çıkıyor, yani binlerce mermi, binlerce bomba, silah, malzeme var ki bu çok az bir kısmıdır yakalananlar, yani ergenekonun asıl depoları daha ele geçirilememiştir. Gizli depolarına girilememiştir daha çok çok az bir kısmıdır. Ama asıl önemli olan, yüzbinlerce insanımızı öldürmüşlerdir. Yüzbinlerce cinayetleri vardır. Bir tane iki tane on tane değil. Bir tek Türkiye’de de değil bunlar heryerde örgütlendiler. TÜRKİYE’NİN DIŞINDAKİ ÜLKELERDE DE ÖRGÜTLENDİLER. İRAN’DA, AZERBAYCAN’DA, Türkmenistan’da, Kırgızistan’da oralarda da böyle insanlara yaka çırptırdılar ve bunları kovdular oralardan yani nefret ettirdiler. Güya Türklük adına gittiler. Yani Türklük kim siz kimsiniz. Yani Türklük ve Türk düşüncesini yüceltmek Türk ahlakını yaymak için güzel ahlaklı olmak lazım İslam ahlakını bilmek lazım. Sevgi, şefkat, merhamet, barış, kardeşlik düşüncelerini çok iyi bilmek ve özellikle de insanları Allah’ın bir lütfu olarak Allah’ın güzel bir tecellisi olarak görmek lazım. Bunlar Darwinist ve materyalist baktıkları için, insanları Darwinist düşünceyle katleden bir örgüt yapılanması içindeler, böyle bir örgütün Türklükten bahsetmesi, Türk birliğinden bahsetmesi tamamen bir oyundur. İttihat Terakki’den beri halkı aldatmışlardır. Türkçülükle ve Türklükle alakaları yoktur bu insanların, tamamen bir oyundur. Asıl düşünceleri marksist, leninist, darwinist, materyalist bir devlet kurmaktır. Doğu Türkiye ve Batı Türkiye olarak ikiye ayırıp federal iki devlet şeklinde düşünüyorlar. Diyarbakır’ı doğudaki devletin başkenti olarak düşünüyorlar. İstanbul veya İzmir’i de batıdaki devletin başkenti olarak düşünüyorlar. Nihai hedefleri bu, bunu asla yaptırmayız. Türk devleti bunu asla yaptırmaz. Fakat bunun sonuna kadar gidilmesi gerekiyor ve sonuna kadar gayret edilmesi gerekiyor.

Ne Oldu



Ergenekon soruşturması, Azerbaycan'a da uzandı. 1992 yılından bu yana Azerbaycan Hava Kuvvetleri Komutanlığı görevini yürüten General Rail Rızayev suikastının ardından, Azerbaycan makamları Türkiye'den yardım istedi. Ergenekon operasyonu kapsamında adı geçen kimi isimlerin 1995'te Azerbaycan'daki darbe girişimini örgütleyen kişiler olmaları nedeniyle Aliyev yönetimi soruşturmayı derinleştirdi.

Yeni Şafak Gazetesi, 16 Şubat 2009



ntvmsnbc, 15 Şubat 2009





mesajkutusu.blogspot.com

Sitemiz kez ziyaret edilmiştir

SAYIN ADNAN OKTAR'IN 18 -20 ŞUBAT TARİHLERİNDEKİ CANLI YAYIN PROGRAMI

18 Şubat 2009 Çarşamba 22:00-24:00 Çay TV
19 Şubat 2009 Perşembe 20:00-22:00 Kaçkar TV
20 Şubat 2009 Cuma 18:00-20:00 Kral Karadeniz

Canlı yayını HarunYahya.TV'den ya da aşağıdaki linkten http://harunyahya.tv/HarunYahya_live_broadcast.php izleyebilirsiniz.

Macintosh kullanıcıları (dilerlerse Windows veya Linux kullanıcıları da) film gösterim programlarında link yerine mms://yayin.harunyahya.tv/HarunYahyaLive ekleyerek izleyebilirler.

Adnan Oktar'ın Canlı Yayın Programı

17 Şubat 2009 Salı 18:30-20:00 Mavi Karadeniz
17 Şubat 2009 Salı 22:00-24:00 Tempo TV

Canlı yayını HarunYahya.TV'den ya da aşağıdaki linkten
http://harunyahya.tv/HarunYahya_live_broadcast.php
izleyebilirsiniz.

Macintosh kullanıcıları (dilerlerse Windows veya Linux kullanıcıları da) film gösterim programlarında link yerine
mms://yayin.harunyahya.tv/HarunYahyaLive
ekleyerek izleyebilirler.


mesajkutusu.blogspot.com
Sitemiz kez ziyaret edilmiştir

Adnan Oktar'ın Canlı Yayın Programı

16 Şubat 2009 Pazartesi 21:30-23:30 Ekin TV
17 Şubat 2009 Salı 18:30-20:00 Mavi Karadeniz
17 Şubat 2009 Salı 22:00-24:00 Tempo TV

Canlı yayını HarunYahya.TV'den ya da aşağıdaki linkten
http://harunyahya.tv/HarunYahya_live_broadcast.php
izleyebilirsiniz.

Macintosh kullanıcıları (dilerlerse Windows veya Linux kullanıcıları da) film gösterim programlarında link yerine
mms://yayin.harunyahya.tv/HarunYahyaLive ekleyerek izleyebilirler.

mesajkutusu.blogspot.com

Sitemiz kez ziyaret edilmiştir

ORTADOĞU'YU ANCAK YENİ OSMANLI KURTARIR

Ne Demişti


Konya TV, 29 Şubat 2008

Adnan Oktar: Evet çok yaman bir millettir. Onun için bu görevi bir an önce deruhte etmeleri gerekiyor. TÜRK İSLAM ALEMİNİN LİDERLİĞİ İÇİN YALVARIYOR TÜRK İSLAM ALEMİ. Bütün Türk devletleriyle biz görüştük. Hemen hemen hepsi Türkiye’nin liderliğini istiyor. BÜTÜN İSLAM ALEMİNİN İLERİ GELENLERİYLE GÖRÜŞÜYORUZ ONLARDAN BİLGİLER ALIYORUZ. HEPSİ YİNE AYNI ŞEKİLDE TÜRKİYE’NİN LİDERLİĞİNİ İSTİYOR. Bunu uzatmanın bir alemi yok. Türk devleti Türk milleti, Türk İslam aleminin artık lideri olması gerekiyor. Bu hayati bir görev bu. Yoksa bunların hepsinin sorumluluğu bize ait olur.




MPL TV, 21 Kasım 2008

Adnan Oktar: DÜNYANIN YENİ BİR OSMANLIYA, MODERN BİR OSMANLIYA İHTİYACI İNSANIN SUYA İHTİYACI GİBİ. Yani, Türk-İslam Birliği, Türkiye’nin liderliğinde, Türk devletlerin desteğinde büyük bir Türk-İslam Birliği. Bu dünyanın adeta cennet hayatına dönmesi demektir. Ekonomik yönden fevkalade zengin olması demektir. Avrupa’nın, Amerika’nın, Rusya’nın ve Çin’in Çünkü bütün İslam ülkelerinin, bütün Türk ülkelerinin petrolü ve madenleri bu ülkelere akacaktır. Oralardan alınacak teknik aletlerle, teknik imkanlarla onlar da ticaretlerini geliştirmiş olacaklardır. Gelip hastaneler kuracaklar, tesisler, yollar açacaklar. Biz gideceğiz onların işyerlerinde, diğer uygun çalışma yapılacak yerlerinde faydalı faaliyetler yapacağız, faydalı çalışmalar yapacağız. Karşılıklı bir hem teknoloji hem bilim hem sanat alışverişi olacak. Terör ani şekilde duracaktır. Kökünden ve kesinlikle duracaktır. Teröre harcama diye bir konu olmayacaktır. Bunun sonucunda huzur ve istikrar da olacağı için bereket ve bolluk rivayetlerin açıklaması ile yani yağmur gibi olacak. Müthiş bir ferahlık olacaktır. Çağımız Osmanlı çağıdır. Türklük çağıdır. Türk-İslam Birliği çağıdır. İslam’ın sosyal adaletini güzel ahlakının hakim olma çağıdır. Bunların hepsini önümüzdeki 10 yıl 15 yıl içerisinde göreceğiz İnşaAllah.




Ekin TV, 9 Ocak 2009

Adnan Oktar: Peygamber efendimiz (sav) o kadar detaylı anlatmış ki bu ahir zamanda olacak olayları. Filistin bölgesinde olacak olayları da anlatmış. Orada kan döküleceği, Müslümanların kanının oluk gibi akacağı, böyle fitneler çıkacağını söylüyor Allah Resulü, bizlere anlatmış bunu. Fakat Müslümanları üzerinde durmadığı bir konu var. Bu konunun çözümünü Allah bizlere Kuran’da çok fazla ayetle göstertmiş. Müslümanların birlik olması lazım. Allah diyor ki, Şeytan’dan Allah’a sığınırım: ”Kurşunla kaynatılmış binalar gibi birlikte mücadele edenleri Allah sever” diyor. “Haklarına tecavüz edildiğinde el birlik karşı koyarlar” diyor. Peki, bu ayetler uygulanmazsa, ki çok fazla ayet var. Ve bunlar önemli görülmezse, bu belanın devam edeceğini de ve bu tip olayların devam edeceğini de Müslümanların kabul etmesi gerekir. Ve bu gittikçe tırmanarak gelişir. Bunun çözümü Türk İslam Birliği’dir ve Türk İslam Birliği düşüncesi içerisinde kilitlenmektir, Mehdi’yi beklemektir, Mehdi’nin zuhurunu istemektir, Mehdi’yi aramaktır. Mehdi’yi aramazsa insanlar, Mehdi’nin zuhurunu beklemezlerse, Mehdi aşkı olmazsa çünkü Mehdi müjdelenmiş, geleceği belirtiliyor, ama bana ne derse, eğer insanlar Allah’ı unutursa, Allah da o insanları unutur.

Ne Oldu


Hürriyet Gazetesi, 10 Şubat 2009







Ahmet Yusuf (Türkiye'de eğitim görmüş Başbakan Danışmanı): "Kendimizi ilk kez bu kadar Türkiye'ye yakın hissettik. Saldırı başladığında dünyadan ilk arayan ve ilk gelen Türkiye oldu. Erdoğan, bundan sonra da bizim için rol oynamaya devam etsin. ABD, AB, Mısır'a ve İsrail'e 'BİZ TÜRKLERE GÜVENİYORUZ' diye haber gönderdik. Çünkü Türkiye'nin hepsiyle yakın ilişkileri var. TÜM GAZZE HALKI ERDOĞAN'I, TÜRKİYE'Yİ SİYASİ DEĞİL DUYGUSAL AHLAKI VE İNSANI OLARAK SEVİYOR. Ama bence en önemlisi Abdullah Gül, Başbakan Tayyip Erdoğan ve Büyükelçi Ahmed Davudoğlu'nun Gazze saldırısı ve sonrasındaki Davos çıkışı ile 'Yeni Osmanlılar' akımını başlattı. BÜYÜK TÜRKİYE BÖYLE OLUNUR, OSMANLININ DİRİLİŞİ BELKİ DE ORTADOĞU'DA TÜM SORUNLARI ÇÖZER… "

Hasan Ebu Şaban (85 yaşında eski FKÖ üyesi): "KEŞKE OSMANLI, BU TOPRAKLARDAN GİTMESEYDİ. İngilizler'den sonra buralara hayır gelmedi. Davos'ta olanları televizyonda izledim, ağladım. Bana babamın anlattığı Osmanlıyı hatırladım."

Muhammet El Tuam (Elektrik teknisyeni): "İki kardeşim hastanede ağır yaralı. Ben ölmemek için ailemle bodrumda yaşadım. Artık bizden Yahudiler uzak dursun, biz de onlardan uzak duralım. Ama istediğim, Hamas ve El-Fetih'in birleşerek Filistin devletini kurmaları. BİZ BİRLEŞEMEZSEK DÜNYADA KİM NE YAPARSA YAPSIN BU KAN DURMAZ, BU DEVLET KURULMAZ."


Samir El Toom (Müteahhit): "BAŞBAKAN ERDOĞAN, MÜSLÜMAN ÜLKELERİN TEK DEVLET BAŞKANI OLSUN. Davos'ta gerçek bir lider gibi davrandı. Mısırlı Amr Musa da onu seyretti. Ben oğlumu kaybettim. Şimdi bu savaşı kim kazandı? İsrail mi, El-Fetih mi yoksa Hamas mı? Hiçbiri benim oğlumdan daha değerli değil."

Amina Reyhan (66 yaşında, ev kadını): "Bu arkamda gördüğünüz evde üç aile yaşıyorduk. Şimdi yerle bir oldu. 22 yaşındaki oğlumu kaybettim. Bitsin artık bu savaş. Hayatım boyunca onlarca akrabam İsrail tarafından ya öldürüldü ya da esir alındı. Bıktık. TÜRKİYE MÜSLÜMAN DÜNYASININ ÖNDERİ OLARAK BU SAVAŞI DURDURSUN."

mesajkutusu.blogspot.com

Sitemiz kez ziyaret edilmiştir

LÜBNAN'DA İSLAM BİRLİĞİ POSTERLERİ

Ne Demişti

Ekin TV, 5 Ocak 2009


Adnan Oktar: Bu, daha yeni gündeme gelmeye başladı. Mesela ben, Filistin’le ilgili toplantılar yapıldığını görüyorum televizyonda. MESELA, BEN BÜYÜK BİR PANKART BEKLİYORUM, KOSKOCAMAN BEZDEN YAPILMIŞ BİR PANKART. “ÇÖZÜM TÜRK İSLAM BİRLİĞİ, HEMEN BİRLEŞELİM. NE DURUYORUZ, HEPİMİZ KARDEŞİZ, NİYE BİRLEŞMİYORUZ?” bu dua mahiyetinde olur. Onu yazmak Allah’a karşı bir duadır, Allah bu duayı kabul eder. Bu duanın yapılması lazım her yerde Türk İslam Birliği istenmesi lazım. “Yarabbi, bizim bu bölünmüşlüğümüzü kaldır, bizi birleştir, Hz. Mehdiyi bize buldur, Hz. İsa’yı nüzul ettir, bizleri birbirimizden ayırma” şeklinde dua etmeleri lazım. VE BUNU YAZILARLA DA, PANKARTLARLA DA, SLOGANLARLA DA İFADE EDEBİLİRLER tabii legal olarak yapılan, hükümetten izin alınarak yapılan toplantıları kastediyorum, illegal toplantılar olmaz tabii. Bu yapıldığında bakın göreceksiniz, mucize meydana gelecek. Allah bütün İslam Alemini bir araya getirecektir. Yani, bunu “Olmaz, olmaz” dedirten şeytandır.


Ne Oldu

Vatan Gazetesi, 3 Şubat 2009


Lübnan'ın başkenti Beyrut'taki Hamas'a destek gösterisinin yıldızı Erdoğan'dı. Eylemde üzerinde Arapça "Teşkkürler Erdoğan", ALT KISMINDA DA "İSLAMİ BİRLİK" YAZAN POSTERLER TAŞINDI. Eski Cumhurbaşkanı Emile Lahıud, Türkiye'nin Beyrut Büyükelçisi Serdar Kılıç'ı arayarak, Erdoğan'a teşekkürlerini iletti.

mesajkutusu.blogspot.com

Sitemiz kez ziyaret edilmiştir

SAYIN ADNAN OKTAR'IN 11 - 14 ŞUBAT TARİHLİ CANLI YAYIN PROGRAMLARI

11 Şubat 2009 Çarşamba 22:00-24:00 Çay TV
12 Şubat 2009 Perşembe 20:00-22:00 Kaçkar TV
13 Şubat 2009 Cuma 18:00-20:00 Kral Karadeniz
13 Şubat 2009 Cuma 22:00-24:00 Başkent TV
14 Şubat 2009 Cuma 13:30-15:30 Kanal 35
14 Şubat 2009 Cuma 21:00-22:45 Kon TV

Canlı yayını HarunYahya.TV'den ya da aşağıdaki linkten http://harunyahya.tv/HarunYahya_live_broadcast.php izleyebilirsiniz.

Macintosh kullanıcıları (dilerlerse Windows veya Linux kullanıcıları da) film gösterim programlarında link yerine mms://yayin.harunyahya.tv/HarunYahyaLive ekleyerek izleyebilirler.

SAYIN ADNAN OKTAR'IN KON TV CANLI YAYIN PROGRAMI

8 Şubat 2009 Pazar 21:00-22:45 Kon TV (Konya)

Canlı yayını HarunYahya.TV'den ya da aşağıdaki linkten http://harunyahya.tv/HarunYahya_live_broadcast.php izleyebilirsiniz.


Macintosh kullanıcıları (dilerlerse Windows veya Linux kullanıcıları da) film gösterim programlarında link yerine mms://yayin.harunyahya.tv/HarunYahyaLive ekleyerek izleyebilirler.

SAYIN ADNAN OKTAR'IN 6 ŞUBAT - 7 ŞUBAT TARİHLİ CANLI YAYIN PROGRAMI

Daha önce 5 Şubat Perşembe yapılacak olan Sayın Adnan Oktar'ın röportajı daha ileriki bir tarihe ertelenmiştir.
 
6 Şubat 2009 Cuma 18:00-20:00 Kral Karadeniz TV
7 Şubat 2009 Cumartesi 13:30-15:30 Kanal 35 İzmir
 
Canlı yayını Harunyahya.tv'den ya da aşağıdaki linkten http://harunyahya.tv/HarunYahya_live_broadcast.php izleyebilirsiniz.
 
Macintosh kullanıcıları (dilerlerse Windows ve ya Linux kullanıcıları da) film gösterim programlarında link yerine mms://yayin.harunyahya.tv/HarunYahyaLive ekleyerek izleyebilirler.
 
 

Harun Yahya (Adnan Oktar) Kaçkar TV'de Canlý Yayýnda

 

5 Şubat Perşembe günü Adnan Oktar’ın canlı röportajı:

20:00 - 22:00 Kaçkar TV

Bu röportajı yukarıda belirtilen saatlerde ilgili kanaldan izleyebileceğiniz
gibi HarunYahya.tv sitesinden, aşağıdaki linki kullanarak da izleyebilirsiniz.

 

 

 

SAYIN ADNAN OKTAR'IN 4 ŞUBAT - 6 ŞUBAT TARİHLERİ ARASINDA CANLI YAYIN PROGRAMLARI

4 Şubat 2009 Çarşamba 22:00-24:00 Çay TV
5 Şubat 2009 Perşembe 20:00-22:00 Kaçkar TV
6 Şubat 2009 Cuma 18:00-20:00 Kral Karadeniz TV

Canlı yayını HarunYahya.TV'den ya da aşağıdaki linkten http://harunyahya.tv/HarunYahya_live_broadcast.php izleyebilirsiniz.

Macintosh kullanıcıları (dilerlerse Windows veya Linux kullanıcıları da) film gösterim programlarında link yerine mms://yayin.harunyahya.tv/HarunYahyaLive ekleyerek izleyebilirler.

SAYIN ADNAN OKTAR'IN 3 ŞUBAT 09 CANLI YAYIN PROGRAMLARI

3 Şubat 2009 Salı 18:30-20:00 Mavi Karadeniz TV
3 Şubat 2009 Salı 22:00-24:00 Tempo TV
Canlı yayını HarunYahya.TV'den ya da aşağıdaki linkten http://harunyahya.tv/HarunYahya_live_broadcast.php izleyebilirsiniz.
Macintosh kullanıcıları (dilerlerse Windows veya Linux kullanıcıları da) film gösterim programlarında link yerine mms://yayin.harunyahya.tv/HarunYahyaLive ekleyerek izleyebilirler.

ATATÜRK'ÜN TORUNLARI, ''NE DERLER?'' DİYE DÜŞÜNMEZ

Ne Demişti

Hilal TV, 24 Ocak 2009



Sayın Adnan Oktar, İsrail'in Gazze saldırısı sırasında bazı Arap ülkelerinin tutumu ve Mısır'ın sivil halkın saldırıdan korunabilmesi için Refah Sınır Kapısını açmaması, saldıralarda hava sahasının kullanılmasına izin vermesi gibi konularda kendisine yönetilen soruları şu şekilde açıklamıştır:

Adnan Oktar: Ama Müslümanlar birlik ve beraberliği ağızlarına almak konusunda biraz biraz tereddütlüler. Ben mesela konuşuyorum, "NE DERLER BİZE?" diyor. Kardeşim o zaman sen haysiyetine, şerefine, namusuna, dinine, imanına her türlü saldırıyı kabul ettin demektir bu kadar korkuyorsan… "YA İSRAİL OLUMSUZ BİRŞEY DERSE?" Kardeşim sen o kadar korkuyorsan, o kadar korkaksan yaşamana gerek var mı senin? O hale geldiysen sen? Mesela bir insan annesini babasını kesiyorlar karşısında oturuyor. En fazla öldürürler seni, en fazlasında, ne güzel şehit olursun. Daha ne istiyorsun. İlla yaşaman mı gerekiyor? "YA BİZE SALDIRIRSA?" Saldırsın kardeşim, böyle zilletle yaşayacağına şehit ol.

Sunucu: Mısır Dışişleri Bakanı'nın tambu dönemde, Türkiye'ye geldiği zamandı galiba, bir açıklaması vardı. Refah sınır kapısıyla ilgili protokolü biz El Fetihle imzaladık, Gazze'de El Fetih grubu yok, karşımızda bizim muhatabımız yok, Hamas'ı tanımıyorlar yani, bunun için sınır kapısını açarsak uluslararası hukuk açısından suç işlemiş oluruz diyor.

Adnan Oktar: Bakın bir insan, "İMDAT ALLAH RIZASI İÇİN CAN KURTARAN YOK MU?" dedi mi, burada uluslararası hukuk falan işlemez. BURADA BİR TEK İNSANİ, RAHMANİ HUKUK İŞLER. İSRAİL BÖYLE TİTİZ Mİ KURALLARA? Çoluk çocuğu öldürürken, yaşlıları öldürürken, kadınları öldürürken bu titizlik içerisinde mi oluyor?... ÇOCUK ÖLDÜRÜLÜYORSA, BİZ ONU SEYREDEMEYİZ. "YA BİZİ DE ÖLDÜRÜRSE?" öldürsün kardeşim, öyle yaşayacağına, öl. Şehit olursun daha ne istiyorsun? Ne kadar canları tatlı? Bir de nereden biliyorsun öyle olacağını. SEN BİR CESARET GÖSTERT BAKIYIM, KORKU AHİR ZAMANDA BİR FİTNE, MÜSLÜMANLARIN BAYAĞI BİR BÖLÜMÜNDE BBELA OLDU. "Ya hapsedilirsem, ya dövülürsem, ya sövülürsem, ya iftira atarlarsa, ya öldürürlerse?" Kardeşim hepsinde sevap alırsın. Amacın Allah rızası değil mi? Bir de sen ne yapıyorsun. Savunmadasın. Kötülük de yapmıyorsun. Çoluk çocuk basbas bağırıyorlar orada, bizi kurtar diyorlar, açıp kapıyı kurtar. Bu kadar açık.

Bakın, olay Hamas veya başka birşey sorunu değil. KONU, İSRAİL'DEN KORKMA SORUNU, ÇEKİNİYORLAR. KORKUYORLAR… Ama Müslümanlar birşeye kestirme yoldan gitme yerine, mesela buradan buraya bir yol var, direkt buradan gideceğine 30 kilometre tur atıyor yine kenarından geçiyor, yine 30 kilometre tur atıyor. Direkt doğrudan doğruya gitsene? İslam Birliğini oluştursana. Ben kimle konuşsam, "DÜNYA NE DER? "diyor. NE DERSE DESİN, NE OLACAK, DESE NE OLUR? SEN GÜZELLİK ADINA ÇIKIYORSUN, SEVGİ ADINA, ŞEFKAT, MUHABBET ADINA ÇIKYORSUN VE HIRİSTİYANLARI, MUSEVİLERİ KURTARMAK İSTİYORSUN. Bizim toprak talebimiz yok, bir ırk üstünlüğü iddiamız yok. Diğer dinlere saygıda kusur etmiyoruz. Kiliseler açılsın, sinagoglar açılsın, camiler açılsın. Herkes ibadetini yapsın istiyoruz biz.

Hükümetin elinin güçlendirilmesi lazım. Yani, HÜKÜMET GÜÇLÜ BİR ZEMİNİN, GÜÇLÜ FİKRİNİ, GÜÇLÜ ŞEKİLDE ANLATABİLİR. Türk İslam Birliğini bütün Türkiye gürül gürül her yerde dile getirirse, konferanslarda, gazetelerde, basında, BAŞBAKAN BUNA TARAFSIZ BİR TAVIR KOYMAZ. "BENİM MİLLETİM BUNU İSTİYOR" DER, "BEN DE BUNU DİLE GETİRİYORUM" DER… Bu konuda eğer korku varsa, o insanın ben yaşama hırsını insani bulmam. ÇÜNKÜ BİZİM MEHMETÇİĞİMİZ ALLAH RIZASI İÇİN GİDİYOR CANINI VERİYOR GEREKİRSE. ÇANAKKALE'DE OLUK GİBİ BİZİM ŞEHİTLERİMİZİN KANI AKTI. ŞEHİTLER, "YABANCI ASKERLER GELDİ, BİZ KORKTUK, ÇEKİLELİM, İŞİMİZE GÜCÜMÜZE BAKALIM" DEMEDİLER. OLUK GİBİ KANLARINI AKITTI O ASLANLAR. TABİ BİZ DE GİDİP İSRAİL'İ YERLE BİR EDELİM DEMİYORUM, ORADAKİ İNSANLARI MUSEVİLERİ ÇOK SEVİYORUM BEN. ÇOK MAZLUM İNSANLAR VE ONLARDAN GÖRÜŞTÜĞÜM İNSANLAR DA VAR. ALLAH'TAN KORKAN MUTTAKİ İNSANLAR. Şeytanı tek tek tespit edip, şeytanın ekibinin tasfiye edilmesi gerekiyor. Hemen işbirliği yapalım İsrail'in dindarlarıyla, Hıristiyanlarıyla, Musevileriyle. Ve bu şeytanın ordusunu oradan kovalım. Güzel bir Türk İslam Birliği oluşsun ve konu bitsin.

Ne Oldu

Akşam Gazetesi, 31 Ocak 2009


Sabah Gazetesi, 31 Ocak 2009




SAYIN BAŞBAKAN TAYYİP ERDOĞAN'IN KONUŞMASI


30 Ocak 2009, İstanbul Metro Hatları Açılışı

Belli bir dinin idelojininin ve ırkın değil sadece insan olarak değerlendirip insani meselerele meseleye baktım.

 Zulme duyarsız kalmak da zulümdür. Kimse 1300 kişinin öldürülmesinin küçümsenmesini isteme hakkına sahip değildir.
 
Yaşanan trajediye tepkileri sorun gibi yansıtmak insaflı bir tutum gibi gelmiyor. Siyasi dengeler adına bastırmayı doğru bulmuyoruz. 

İsrailleri suçlamıyoruz eleştirimiz fosforlu bombalaradır. Kitle imha silahlarıdır. O yavruların düştüğü durumadır.. Yani İsrail yönetiminin uygulamalarınadır bu tepkimiz.

Son 6 yıldır bölgede oynadığımız role bakarlarsa bunu görürler. Bizim temel sloganımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ifade ettiği 'Yurtta sulh, dünyada sulhtur'. Biz İsrail - Suriye görüşmelerinde bu amaçla ara bulucu olduk. Biz İsrail-Pakistan arasında diplomatik temas kurulmasına bu amaçla gayret ettik. Biz Lübnan meselesinin çözümünde bu yüzden aktif rol oynadık. Gürcistan-Rusya meselesinde bu amaçla devreye girdik. Biz onlarca ülkeye bu amaçla asker gönderdik. Tek amacımız buydu. Bölgede her ülke arasında bir an önce kalıcı barış oluşturulsun, bölge refaha kavuşsun.

BAZI KESİMLERDE BİR PANİK HAVASI VAR. TÜRKİYE NE YAPAR DİYE BİR KAYGI VAR. BAŞKALARI NE DER? Türkiye ne yapar değil, Türkiye ne der. Türkiyesiz başkaları ne yapar diye düşünülmesi lazım. Kendisine ve ülkesine güvenmeyen gücünü bilmeyen eğilen bükülen bir anlayış bizim karakterimiz değil olamaz.

Bizim dışişleri anlayışımız BAŞKALARININ NE DİYECEĞİ ANLAYIŞI ÜZERİNE KURULU DEĞİL, gündemi belirlenen bir ülke olmak üzere kurulan bir ülke değil, bizim dışişleri anlayışımız bizim ne diyeceğimiz üzerine kurulu.

GÖLGESİNDEN KORKANLAR BUNU ANLAMAKTA ZORLANABİLİRLER. Bizim yönetim anlayışımız Türkiye’nin menfaatlerini, izzetini, itibarını korumak üzerine kurulu. Bizim hükümetimiz kazansın diye değil Türkiye kazansın diye hareket ediyoruz. Biz partimiz kaybetmesin diye değil, Türkiye kaybetmesin diye uğraşıyoruz. Biz sadece Türkiye’nin menfaatini düşünüyoruz. BUGÜNE KADAR SADECE TÜRKİYE’NİN, TÜRK MİLLETİNİN İZZETİNİ, MENFAATİNİ DÜŞÜNDÜK. Bundan sonrada öyle yapacağız.

Zaman 18 Mart 1915. BİLDİĞİNİZ GİBİ ADETA DÜNYA TÜRKİYE’NİN KARŞISINDA ÇANAKKALE’DE BİZİ YOK ETMEK İÇİN SALDIRIYA GİRMİŞLERDİ. TÜRKİYE’NİN NESİ VAR NESİ YOK O ZAMAN BELLİYDİ. GÜCÜMÜZ BELLİYDİ. AMA TÜRKİYE’YE SALDIRANLARIN DA O İTTİFAKIN DA GÜCÜ BELLİYDİ. BÜTÜN BU OLAYLAR KARŞISINDA, O ZAMAN ATATÜRK MEHMETÇİĞE BİR ŞEY SÖYLÜYORDU: “BEN SİZE ÖLMEYİ EMREDİYORUM” DİYORDU.

BİR TARAFTAN BU MÜCADELELERİN ÜZERİNDEN GELEN BİR MİLLETİN TORUNU OLACAKSIN, BİR TARAFTAN DA ŞU NE DER BU NE DER DİYE DÜŞÜNECEKSİN. Tabiî ki çok düşüneceğiz. Bin düşüneceğiz bir yapacağız. Ama onurumuzla da kimseyi oynatmayacağız.

mesajkutusu.blogspot.com

Sitemiz kez ziyaret edilmiştir

2 Şubat 2009 Pazartesi 21:30-23:30 Ekin TV

Canlı yayını HarunYahya.TV'den ya da aşağıdaki linkten
http://harunyahya.tv/HarunYahya_live_broadcast.php
izleyebilirsiniz.

Macintosh (dilerlerse Windows veya Linux kullanıcıları da) film gösterim programlarında link yerine
mms://yayin.harunyahya.tv/HarunYahyaLive
ekleyerek izleyebilirler.